fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής στο τέταρτο ετάπ ο Μαρέτσκο (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής στο τέταρτο ετάπ ο Μαρέτσκο (vid)

Τις τρεις νίκες στην σεζόν έφτασε ο Γιάκουμπ Μαρέτσκο καθώς ο Ιταλός της Alpecin-Deceuninck τερμάτισε πρώτος στο τέταρτο ετάπ του γύρου Λανγκάβι στη Μαλαισία. Ο Κολομβιανός Ιβάν Σόζα της Movistar παραμένει πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη με διαφορά 23 δευτερολέπτων από τον Βρετανό Χιού Κάρθι.

Το ξεκόλλημα της ημέρας περιλάμβανε τους Ρικάρντο Ζουρίτα, Τζαμπαλτζάμτς Σαϊνμπαγιάρ και Ριούκι Ούγκα με τους τρεις ποδηλάτες να παίρνουν διαφορά τριών λεπτών και πέντε δευτερόλεπτων στα πρώτα χιλιόμετρα με τον Ούγκα ωστόσο να μην μπορεί να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό.

Ζουρίτα και Σαϊνμπαγιέρ είχαν μία εντυπωσιακή εμφάνιση ωστόσο δεν μπόρεσαν να αντισταθούν στο πελοτόν και πιάστηκαν από αυτό στα τελευταία δέκα χιλιόμετρα. Το σπριντ ήταν χαοτικό καθώς δεν υπήρχε ομάδα που να καταφέρει να τοποθετήσει τους αθλητές της με τον Κρεγκ Γουίγκινς να είναι ένας από εκείνους που έπεσαν στα 500 μέτρα πριν το τέλος. Ο Μαρέτσκο πήρε τη νίκη αφήνοντας δεύτερο τον Γερμανό Ρούντιγκερ Ζέλιγκ και τρίτο τον Εντουάρντ-Μισέλ Γκροσού.

https://www.youtube.com/watch?v=Y_9hT8xCauw&ab_channel=LogicCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία