fbpx

Ρέμκο Έβενπουλ: «Ο τίτλος στο γύρο Γαλλίας το απόλυτο όνειρο»

Ρέμκο Έβενπουλ: «Ο τίτλος στο γύρο Γαλλίας το απόλυτο όνειρο»

Ο Ρέμκο Έβενπουλ δηλώνει ότι το απόλυτο όνειρό του είναι η κατάκτηση του τίτλου στο γύρο Γαλλίας αν και είναι πολύ πιθανό να μην πάρει μέρος στον συγκεκριμένο αγώνα την επόμενη χρονιά.

 Ο αθλητής της Quick-Step Alpha Vinyl, ο οποίος πήρε τον πρώτο του τίτλο σε Γκραν Τουρ τον περασμένο Σεπτέμβριο επικρατώντας στο γύρο Ισπανίας, πήρε στην συνέχεια τον τίτλο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου, μόλις λίγες εβδομάδες μετά.

 Ο Βέλγος έκανε τη μεγάλη του αποκάλυψη σε ηλικία 22 ετών ωστόσο η εμφάνιση στον κορυφαίο αγώνα ίσως θα πρέπει να περιμένει με δεδομένο ότι ο Έβενπουλ φαίνεται ότι θα πάρει μέρος στο γύρο Ιταλίας το Μάιο. «Η αποστολή στο γύρο Γαλλίας θα είναι πλέον μία προτεραιότητα», είπε στα ΜΜΕ της χώρας του. «Κάποια ημέρα θέλω να νικήσω κι εκεί οπότε αυτό είναι το απόλυτο όνειρο. Φυσικά θα πρέπει να αναλογιστώ τους δύο μας σπρίντερ, Φάμπιο Γιάκομπσεν και Τιμ Μερλιέ στην επιλογή του Γκραν Τουρ. Μέχρι τώρα μοιράζουμε τους αγώνες καλά, διαφορετικά θα παίρναμε μεγάλο ρίσκο. Θα μπορούσαμε λοιπόν να πούμε ότι εγώ έχω το Giro, ο Φάμπιο το Tour και ο Τιμ τη Vuelta”.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία