fbpx

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής του τρίτου ετάπ ο Ραμίρο Σόζα (vid)

Γύρος Λανγκάβι: Νικητής του τρίτου ετάπ ο Ραμίρο Σόζα (vid)

Ο Κολομβιανός Ιβάν Ραμίρο Σόζα της Movistar αναδείχθηκε νικητής στο τρίτο ετάπ του γύρου Λανγκάβι στη Μαλαισία στη διαδρομή από το Πουτρατζάγια ως το Γκέντινγκ Χάιλαντς, ανεβαίνοντας παράλληλα και στην κορυφή της γενικής κατάταξης.

Στο κομμάτι που είναι γνωστό και ως «βασιλικό» ετάπ, μήκους 124,2 χιλιομέτρων, ο Κολομβιανός ποδηλάτης τερμάτισε μετά από προσπάθεια τριών ωρών 25 λεπτών και 31 δευτερολέπτων. Δεύτερος τερμάτισε ο Χιού Κάρθι της EF Education-Easypost με διαφορά 19 δευτερολέπτων ενώ ο Άινερ Αουγκούστο Ρούμπιο Ρέγιες, επίσης της Movistar ολοκλήρωσε την τριάδα με διαφορά ενός λεπτού και 56 δευτερολέπτων από το νικητή και συναθλητή του.

«Είμαι χαρούμενος με αυτή τη νίκη, σπουδαία ομαδική δουλειά, αυτή ήταν η νίκη που αναζητούσα  επειδή είχα μία περίπλοκη σεζόν και είναι σημαντικό για εμένα να κλείσω τη χρονιά καλά. Ήμασταν πολύ προσεκτικοί και είχα μία καλή μάχη με τον Κάρθι και με ένα χιλιόμετρο να απομένει κατάλαβα ότι μπορούσα να φύγω μόνος και έτσι κατάφερα να φτάσω στη νίκη».

https://www.youtube.com/watch?v=5xqvW1Ap8Qg&ab_channel=LogicCycling
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία