fbpx

Πρώτη γυναίκα της Ineos Grenadiers η Φεράν-Πρεβό

Πρώτη γυναίκα της Ineos Grenadiers η Φεράν-Πρεβό

Η Ineos Grenadiers επιβεβαίωσε ότι η Πολίν Φεράν-Πρεβό θα είναι στην ομάδα της για τους αγώνες εκτός δρόμου του 2023, με τη Γαλλίδα να γίνεται η πρώτη γυναίκα της ομάδας. Η 30χρονη Φεράν-Πρεβό έχει βάλει υπογραφή σε διετές συμβόλαιο διεκδικώντας παράλληλα και το πρώτο της χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο στο Παρίσι το 2024.

 Η ίδια πήρε τον τίτλο στο παρθενικό παγκόσμιο πρωτάθλημα χώματος την περασμένη εβδομάδα με ένα δραματικό τελικό σπριντ, ολοκληρώνοντας δύο εξαιρετικούς μήνες με συγκομιδή τεσσάρων παγκόσμιων τίτλων. «Η συμφωνία με την Ineos Grenadiers είναι ένα όνειρο για εμένα. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που θα μπω στην ομάδα off road και θα είμαι μέλος ενός ευρύτερου γκρουπ αθλητών και της οικογένειας που έχει δημιουργήσει η ομάδα. Ο επαγγελματισμός της Ineos Grenadiers είναι παγκοσμίως γνωστός και πάντα θαύμαζα το ήθος και το πνεύμα που την διακατέχει».

 Κάτοχος δέκα παγκόσμιων τίτλων στην καριέρα της η Πολίν Φεράν-Πρεβό θα προσπαθήσει να πάρει αυτόν που λείπει από την συλλογή της και είναι ο σημαντικότερος. «Η διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι το 2024 είναι κάτι τεράστιο για εμένα. Θέλω να είμαι όσο καλύτερη μπορώ μπροστά στο κοινό μου και αυτός θα είναι ο μεγάλος μου στόχος τα επόμενα δύο χρόνια. Το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο είναι το μοναδικό που λείπει από την συλλογή μου οπότε είναι και αυτό που θέλω περισσότερο. Ήταν ένας από τους βασικούς λόγους που συμφώνησα με την Ineos Grenadiers. Έχω πολλά να μάθω και είναι η καλύτερη ομάδα που μπορεί να με βοηθήσει να πετύχω τον στόχο μου».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία