fbpx

Πιθανή η αποχώρηση του Γκέρεντ Τόμας το 2023

Πιθανή η αποχώρηση του Γκέρεντ Τόμας το 2023

Ο Γκέρεντ Τόμας άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να μην έχει στόχο το γύρο Γαλλίας την επόμενη χρονιά καθώς το 2023 μπορεί να είναι η τελευταία σεζόν της επαγγελματικής του πορείας.

 Ο 36χρονος Ουαλός αναδείχθηκε νικητής στο γύρο Γαλλίας το 2018 και ήταν δεύτερος γενικής στον ίδιο αγώνα το 2019 ενώ φέτος τερμάτισε τρίτος πίσω από το νικητή Γιόνας Βίνγκεγκααρντ της Jumbo-Visma και τον Ταντέι Πογκάτσαρ της UAE Team Emirates.

 Το συμβόλαιο του Τόμας με την Ineos Grenadiers λήγει στο τέλος του 2023 και ο ίδιος είπε ότι μπορεί να θέσει ως στόχο το γύρο Ιταλίας και άλλους αγώνες καθώς αυτή η χρονιά μπορεί να είναι και η τελευταία του. «Θα πρέπει να καθίσουμε και να δούμε τι θέλω να κάνω καθώς μπορεί να είναι η τελευταία μου χρονιά και θέλω να την αξιοποιήσω στο μέγιστο. Δεν γνωρίζω καν αν θέλω να πάρω μέρος στο γύρο Γαλλίας για να είμαι ειλικρινής, ίσως το γύρο Ιταλίας. Όλα είναι πραγματικά στον αέρα, δεν θα με πείραζε να κάνω κάτι διαφορετικό».

 Ο Τόμας αποχώρησε από το γύρο Ιταλίας του 2020 μετά από ατύχημα όπως και από το γύρο Γαλλίας το 2021 ενώ φέτος πήρε μέρος σε Coppi & Bartali, Λιέγη-Βαστόνη-Λιέγη, Φλες Βαλόν και γύρο της χώρας των Βάσκων, αγώνες που δεν είχε πάρει ποτέ πριν μέρος ή μόνο μία φορά κατά το παρελθόν.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία