fbpx

Paris-Tours: Νικητής ο Αρνό Ντεμάρ (vid)

Paris-Tours: Νικητής ο Αρνό Ντεμάρ (vid)

O Αρνό Ντεμάρ κατάφερε να υπερασπιστεί με επιτυχία τον τίτλο του στο Paris-Tours παίρνοντας ξανά τη νίκη καθώς αποδείχθηκε καλύτερος στο τελικό σπριντ προς τη γραμμή του τερματισμού.

 Ο Γάλλος ποδηλάτης της Groupama-FDJ πήρε την ιδανική βοήθεια από την ομάδα του και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού, μπροστά από τον Έντουαρντ Τίουνς της Trek-Segafredo και τον Σαμ Μπένετ της Bora-Hansgrohe που ήταν στην επίθεση σε μεγάλο διάστημα του αγώνα. Σιμόνε Κονσόνι της Cofidis και Λούκα Μοτσάτο της B&B Hotels-KTM ολοκλήρωσαν την πρώτη πεντάδα.

«Κάναμε έναν σπουδαίο ομαδικό αγώνα, πιστεύω ότι όλοι τερματίσαμε στο μπροστινό γκρουπ και είχαμε έναν αθλητή, τον Ολιβιέ Λε Γκακ, μπροστά με δύο χιλιόμετρα να απομένουν», είπε ο Ντεμάρ. «Όλη η ομάδα έκανε σπουδαία δουλειά. Είμαι πραγματικά χαρούμενος, δεν περίμενα αυτό το είδος τερματισμού με 40 ποδηλάτες, είναι σπουδαίο».

Ο αγώνας περιλάμβανε δέκα κομμάτια με χώμα και σκονισμένους δρόμους περνώντας από αμπελώνες, κάτι που έκανε περίπλοκη την κατάσταση για τους αθλητές.

https://www.youtube.com/watch?v=nvxCNGPObQ8&ab_channel=CyclingSprints
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία