fbpx

Έσπασε το Ρεκόρ Ώρας ο Φίλιππο Γκάνα (vid)

Έσπασε το Ρεκόρ Ώρας ο Φίλιππο Γκάνα (vid)

Ο Φίλιππο Γκάνα είναι ο νέος κάτοχος του Ρεκόρ Ώρας διανύοντας απόσταση 56,792 χιλιομέτρων στο ποδηλατοδρόμιο Tissot στο Γκρέντσεν της Ελβετίας. Ο Ιταλός ξεπέρασε την προηγούμενη επίδοση των 55,548 χιλιομέτρων που είχε σημειώσει ο Ντάνιελ Μπίγκαμ από τη Μεγάλη Βρετανία στις 19 Αυγούστου.

 «Πιστεύω ότι το αποτέλεσμα αυτό είναι υπέροχο», είπε ο Γκάνα μετά την επιτυχημένη του προσπάθεια. «Το να φτάνω σήμερα σε αυτό τον απίστευτο στόχο είναι φανταστικό για εμένα και για όλο το επιτελείο που εργάστηκε για πολύ καιρό για να καταλήξουμε σε αυτό το αποτέλεσμα».

 Από την στιγμή που ο Μπράντλεϊ Γουίγκινς έκανε το ρεκόρ στο Λονδίνο το 2015, υπήρξε νέο ενδιαφέρον με το νικητή του γύρου Γαλλίας το 2012 και πέντε φορές κάτοχο χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου να διατηρεί την κορυφαία επίδοση στην κατοχή του για τέσσερα χρόνια προτού τον ξεπεράσει ο Βίκτορ Κάμπερνετς με την προσπάθεια του τελευταίου να γίνεται σε μεγαλύτερο υψόμετρο.

 Από τότε, η ομάδα της Ineos έχει επενδύσει μεγάλα ποσά στην συγκεκριμένη πρόκληση με τον Μπίγκαμ να καταρρίπτει το ρεκόρ τον Αύγουστο δηλώνοντας ότι είχε απεριόριστη στήριξη από τη βρετανική ομάδα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία