fbpx

Γύρος του Μίνστερλαντ: Νικητής ο Κόι (vid)

Γύρος του Μίνστερλαντ: Νικητής ο Κόι (vid)

Ο Όλαφ Κόι αναδείχθηκε νικητής στην 17η έκδοση του γύρου του Μίνστερλαντ με τον 20χρονο σπρίντερ της Jumbo-Visma να αποδεικνύεται ταχύτερος από τον Γιάσπερ Φίλιπσεν και τον Μαξ Βαλσάιντ στη Γερμανία.

 Το παρών στον αγώνα έδωσαν ο Φάμπιο Γιάκομπσεν της QuickStep και ο Ντίλαν Χρενεβέγκεν της Bike Exchange, ωστόσο στο τελευταίο κομμάτι οι κορυφαίοι σπρίντερ είχαν μόνο υποστηρικτικό ρόλο με τον Γιάκομπσεν να παίρνει την έκτη θέση, μπροστά από τον Σαμ Μπένετ και τον Χρενεβέγκεν.

 Για τον Κόι, ο οποίος αυτή την σεζόν έκανε το ντεμπούτο του στο υψηλότερο επίπεδο είναι η δωδέκατη νίκη του στη χρονιά. «Είναι μία καλή σεζόν και ήθελα να την ολοκληρώσω με όμορφο τρόπο», είπε ο νικητής. «Πάντα θέλεις να νικά αλλά είναι ακόμα πιο ωραίο όταν επικρατείς μερικών εκ των κορυφαίων σπρίντερ στον κόσμο».

 Πριν από μιάμιση εβδομάδα ο Κόι πήρε την πέμπτη θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα ποδηλασίας δρόμου στην Αυστραλία και την επόμενη εβδομάδα θα πάρει μέρος στο Γκραν Πιεμόντε της Ιταλίας προτού κλείσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις στο Παρί-Τουρ.

https://www.youtube.com/watch?v=QsGoYG_CdNg&ab_channel=EricsonWheels
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία