fbpx

CRO Race: Στην κορυφή της γενικής ο Βίνγκεγκααρντ (vid)

CRO Race: Στην κορυφή της γενικής ο Βίνγκεγκααρντ (vid)

Ο Γιόνας Βίνγκεγκααρντ έφτασε τις δύο νίκες στο CRO Race της Κροατίας επικρατώντας και στο πέμπτο ετάπ του αγώνα, ένα αποτέλεσμα που τον ανέβασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης. Ο αθλητής της Jumbo-Visma ήταν μέλος ενός μεγάλου ξεκολλήματος και στην συνέχεια βρέθηκε στο γκρουπ που πάλεψε στην τελική ανηφόρα μέχρι τον τερματισμό.

Το ξεκόλλημα περιλάμβανε τους Μίκρο Μαέστρι και Λέναρντ Χόφστεντε μαζί με τρεις άλλους ποδηλάτες που πήραν διαφορά ενός λεπτού και 30 δευτερολέπτου και σύντομα ο Βίνγκεγκαρντ βρέθηκε μαζί τους. Το γκρουπ πιάστηκε από το πελοτόν στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα με τον Δανό, κάτοχο του τίτλου στο φετινό γύρο Γαλλίας να αρχίζει την ανηφόρα στο τελευταίο χιλιόμετρο και τον Όσκαρ Όνλεϊ να τον ακολουθεί.

 Ο Βίνγκεγκααρντ κατάφερε να διασχίσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με τον Όνλεϊ να ακολουθεί από τη δεύτερη θέση και την πρώτη τριάδα να ολοκληρώνεται από τον Ματέι Μόχοριτς. Με το αποτέλεσμα της ημέρας ο Δανός πέρασε στην κορυφή της γενικής κατάταξης με διαφορά οκτώ δευτερολέπτων από τον πλησιέστερο αντίπαλό του, τον Ματέι Μόχοριτς ενώ ο Τζόναθαν Μίλαν έπεσε από την πρώτη στην 15η θέση.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία