fbpx

Αποχώρησε από την Arkea-Samsic ο Νάιρο Κιντάνα

Αποχώρησε από την Arkea-Samsic ο Νάιρο Κιντάνα

Ο Νάιρο Κιντάνα αποφάσισε να αποχωρήσει από την Arkea-Samsic στην προσπάθεια που κάνει να «καθαρίσει» το όνομά του από την υπόθεση χρήσης του παυσίπονου τραμαντόλ. Ο Κολομβιανός, ο οποίος τον Αύγουστο ανανέωσε για τρία χρόνια το συμβόλαιό του με την ομάδα, είδε την ακύρωση των αποτελεσμάτων του στο φετινό γύρο Γαλλίας καθώς βρέθηκε θετικός σε απαγορευμένη ουσία.

 Η UCI, τόνισε ότι η υπόθεση δεν αφορά περίπτωση παραβίασης των κανονισμών περί ντόπινγκ και έδωσε την άδεια στον Κιντάνα να αγωνιστεί. Παρόλα αυτά, ο Κολομβιανός δεν πήρε μέρος στο γύρο Ισπανίας ώστε να στείλει την υπόθεσή του στο CAS και τώρα άφησε την ομάδα περιμένοντας την απόφαση.

«Θέλω να ευχαριστήσω την Arkea-Samsic για αυτά τα τρία χρόνια που πέρασα με καλές και άσχημες στιγμές που μπόρεσα να βοηθήσω με την εμπειρία μου», είπε. «Θα σας ενημερώσω για το μέλλον μου τις επόμενες εβδομάδες αποδεικνύοντας πόσο ειλικρινής αθλητής είμαι».

 Ο Κιντάνα τερμάτισε έκτος στο γύρο Γαλλίας, 16 λεπτά και 33 δευτερόλεπτα πίσω από το νικητή στη γενική Γιόνας Βίνγκεγκααρντ και ήταν η καλύτερη εμφάνισή του σε Γκραν Τουρ από την τέταρτη θέση στο γύρο Ισπανίας του 2019. Ο ίδιος πήρε τον τίτλο στο γύρο Ιταλίας το 2014 και το γύρο Ισπανίας το 2016 ενώ βρέθηκε τρεις φορές στο βάθρο του γύρου Γαλλίας.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία