fbpx

UCI World Tour: Στην Ineos ο Ρέμκο Έβενπουλ;

UCI World Tour: Στην Ineos ο Ρέμκο Έβενπουλ;

Η Ineos Grenadiers φέρεται να μελετά μία κίνηση για τον Ρέμκο Έβενπουλ με τον επικεφαλής της Quick-Step Alpha Vinyl Πατρίκ Λεφέβρ και τον πατέρα του Βέλγου ποδηλάτη να αποφεύγουν να ρίξουν λάδι στη φωτιά. Ο Έβενπουλ έγινε ο νεότερος παγκόσμιος πρωταθλητής εδώ και 29 χρόνια την περασμένη εβδομάδα στο Γούλαγκονγκ της Αυστραλίας ολοκληρώνοντας μία εξαιρετική χρονιά καθώς πήρε τη νίκη στη Λιέγη-Βαστώνη-Λιέγη και τον ποδηλατικό γύρο Ισπανίας.

 Ο Λεφέβρ είπε ότι ο επικεφαλής της Ineos, ο Ντέιβ Μπρέισφορντ ήταν ο πρώτος που του έστειλε συγχαρητήριο μήνυμα για τη νίκη του Έβενπουλ στη Βουέλτα. «Είναι απλό», είπε. «Ο Ντέιβ Μπρέιλσφορντ μου έστειλε μήνυμα και δεν έγραψε πολλά. Είπε συγχαρητήρια, μεγάλος πρωταθλητής και αν θέλεις να τον πουλήσεις μία μέρα, ενημέρωσέ με. Αυτό, τίποτα περισσότερο, τίποτα λιγότερο».

 Μία κίνηση για τον Έβενπουλ θα κοστίσει ακριβά στο αφεντικό της Ineos, τον Τζιμ Ράτκλιφ, καθώς το συμβόλαιο έχει ισχύ έως το 2026. Η ομάδα βρίσκεται σε αναζήτηση αθλητή που μπορεί να αποδώσει άμεσα καθώς αυτή την στιγμή δεν έχει ηγέτη για τη μάχη στη γενική κατάταξη που να μπορεί να κοιτάξει κατάματα τον Γιόνας Βίνεγκααρντ της Jumbo-Visma και τον Ταντέι Πογκάτσαρ στο γύρο Γαλλίας. Ο Έγκαν Μπερνάλ παραμένει άγνωστο αν θα μπορέσει να επιστρέψει στην κατάσταση που ήταν πριν το τροχαίο ατύχημα τον Ιανουάριο ενώ ο Γκέρεντ Τόμας πήρε την τρίτη θέση στο Τουρ και ο Κάρλος Ροντρίγκεζ δεν απέδωσε τα αναμενόμενα στο πρώτο του Γκραν Τουρ.

 Ο πατέρας του Ρέμκο Έβενπουλ, ο Πάτρικ, ο οποίος είναι και ο μάνατζέρ του, δήλωσε ότι η Ineos εκδήλωσε για πρώτη φορά το ενδιαφέρον της πριν τρία χρόνια. «Γνωριζόμαστε εδώ και χρόνια. Ήταν λογικά να με καλέσουν στο τηλέφωνο για να με συγχαρούν για τον τίτλο στη γενική του γύρου Ισπανίας και το Λιέγη-Βαστώνη-Λιέγη. Ο Ρέμκο έχει πενταετές συμβόλαιο με την ομάδα. Τώρα θέλουμε να γιορτάσουμε τη Βουέλτα και το παγκόσμιο κύπελλο και θα δούμε τι θα συμβεί στο μέλλον».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία