fbpx

Μετάνιωσε για το περιστατικό στην Αυστραλία ο Φαν Ντερ Πουλ

Μετάνιωσε για το περιστατικό στην Αυστραλία ο Φαν Ντερ Πουλ

Ο Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ μίλησε για το περιστατικό με δύο έφηβες τη βραδιά πριν τον αγώνα δρόμου για το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Γούλαγκονγκ της Αυστραλίας. Ο Φαν Ντερ Πουλ τιμωρήθηκε με πρόστιμο 1.500 δολαρίων Αυστραλίας με τον ίδιο να επιστρέφει στη χώρα της παίρνοντας πίσω το διαβατήριό του.

 Ο ίδιος έφτασε στις Βρυξέλες μαζί με τον νέο παγκόσμιο πρωταθλητή, τον Ρέμκο Έβενπουλ κάνοντας και τις πρώτες του δηλώσεις για το θέμα. «Αυτό είπα, κράτησα το ένα κορίτσι από το χέρι, σίγουρα όχι με την πρόθεση να χτυπήσω κάποιον άνθρωπο. Όλοι όσοι με γνωρίζουν ξέρουν ότι δεν θα χτυπούσα ποτέ κάποιον. Ακούστηκαν πολλά που δεν είναι αλήθεια. Υπάρχουν δύο πλευρές σε μία ιστορία και το να είμαι στην Αυστραλία ήταν δύσκολο να το αντιμετωπίσω».

 Όταν ρωτήθηκε για το αν θα αντιδρούσε διαφορετικά σε μία παρόμοια κατάσταση, ο ίδιος απάντησε: «Σίγουρα το έχω μετανιώσει, έκανα λάθος, το παραδέχομαι, δεν θα έπρεπε να το κάνω αυτό, θα αντιδρούσα διαφορετικά. Δυστυχώς συνέβη. Προσπαθώ να το αφήσω πίσω μου και να προχωρήσω μπροστά. Τώρα γύρισα για να βρω ηρεμία και ησυχία, χαίρομαι που γύρισα. Η ομάδα και ο δικηγόρος θα το αναλάβουν».

 «Ήταν αργά και ήθελα να κοιμηθώ», είπε ο Φαν Ντερ Πουλ όταν ρωτήθηκε γιατί δεν κάλεσε την ασφάλεια του ξενοδοχείου με τα δύο κορίτσια να του χτυπούν διαρκώς την πόρτα όπως ισχυρίζεται. «Πίστευα ότι θα μπορούσα να το λύσω μόνος μου και πήγε εντελώς λάθος. Δυστυχώς δεν μπορώ να το αλλάξω».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία