fbpx

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Masters 2022 Α/Γ (Α-Β Κατηγορία): Πρωτιά για τον Ιωάννη Ζέντελη

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Masters 2022 Α/Γ (Α-Β Κατηγορία): Πρωτιά για τον Ιωάννη Ζέντελη

Ολοκληρώθηκε σήμερα (25/9) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Δρόμου Masters 2022 Ανδρών – Γυναικών στα Μέθανα, το οποίο ξεκίνησε από τις 24/9.

Στην κατηγορία masters Α-Β, πρώτευσε ο ποδηλάτης του Ποδηλατικού Ομίλου των Χανίων Κρήτης, ο «Τάλως» Ιωάννης Ζέντελης με χρόνο 00:25:09’’.90, πιάνοντας έναν καταιγιστικό ρυθμό κατά την διάρκεια του 2ου σκέλους του αγώνα όπου του χάρισε και την νίκη στην κατηγορία και τον ανέδειξε σε πρωταθλητή Ελλάδος. Στην 2η θέση τερμάτισε ο μαχητικός αθλητής του ΠΟ Καρδίτας, Αλέξανδρος Μπαξεβάνος, με χρόνο 00:25:48’’.64, και στην 3η με χρόνο 00:26:07.64, τερμάτισε ο ποδηλάτης της Πρόοδος – Α.Σ.Ν.Β., Σπυρίδων Νικολούζος, ο οποίος καταδίωξε τον χρόνο των δύο προηγούμενων αθλητών.

Το παρών στις απονομές των επάθλων στους νικητές έδωσε ο Δήμαρχος Τροιζηνίας -Μεθάνων κ. Σπυρίδων Πόλλαλης, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε: «Η μικρή χερσόνησος των Μεθάνων είναι ιδανική για χαλαρά Σαββατοκύριακα αλλά και για ήρεμες διακοπές μέσα στη φύση χειμώνα – καλοκαίρι. Τα Μέθανα είναι ένας ασφαλής κι ελκυστικός πολυδιάστατος προορισμός, που σας προσκαλεί να ζήσετε αξέχαστες Ποδηλατικές εμπειρίες, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους».

Κατά την διάρκεια βράβευσης των Πρωταθλητών Ελλάδος, απονεμήθηκε ειδική πλακέτα στον Δήμαρχο Τροιζηνίας -Μεθάνων κ. Πόλλαλη, από το μέλος του Δ.Σ. και Ταμία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, κ. Σάββα Τσοπούρογλου, ο οποίος ευχαρίστησε τον κ. Δήμαρχο για την υποστήριξη που παρείχε στην διοργάνωση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Δρόμου της κατηγορίας, Masters.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία