fbpx

Στη Jumbo-Visma έως το 2026 ο Βαν Άερτ

Στη Jumbo-Visma έως το 2026 ο Βαν Άερτ

Ο Βάουτ Βαν Άερτ επέκτεινε κατά δύο χρόνια το συμβόλαιό του με την Jumbo-Visma και θα συνεχίσει να αγωνίζεται για λογαριασμό της έως το 2026. Ο all-rounder είχε άλλη μία εξαιρετική σεζόν βοηθώντας την ομάδα του να πάρει έξι ετάπ στο γύρο Γαλλίας, με τρεις δικές του νίκες που του εξασφάλισαν και την πράσινη φανέλα ενώ έπαιξε σημαντικό ρόλο στα βουνά για τον συναθλητή του, τον Γιόνας Βίνγκεγκααρντ, ο οποίος κατάφερε να εκθρονίσει τον Ταντέι Πογκάτσαρ στη μάχη για την κίτρινη φανέλα.

 «Αισθάνομαι πολύ καλά με αυτή την ομάδα και έχουμε ήδη δείξει ότι μπορώ να αποδώσω στο μέγιστο εδώ», είπε. «Αυτό οφείλεται και στις εγκαταστάσεις που βρήκα. Μου προκάλεσε έκπληξη το γεγονός ότι η ομάδα ήθελε να διαπραγματευτεί ξανά το συμβόλαιό μου αλλά είναι μία ωραία αναγνώριση και συμφωνήσαμε γρήγορα».

 Ο Βαν Άερτ με εξασφαλισμένο το μέλλον του για τα επόμενα χρόνια θα διεκδικήσει πλέον το χρυσό μετάλλιο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα και τον αγώνα δρόμου που θα διεξαχθεί την Κυριακή. Ο ίδιος τερμάτισε στη δεύτερη θέση σε τρεις περιπτώσεις αν και μετρά τρεις παγκόσμιους τίτλους στο cyclo-cross. Ο Βέλγος αναμένεται να συναντήσει μεγάλο ανταγωνισμό από τον Ολλανδό Ματιέ Φαν Ντερ Πουλ και τον Σλοβένο Ταντέι Πογκάτσαρ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία