fbpx

Γύρος Ισπανίας: Ο τίτλος στον Έβενπουλ

Γύρος Ισπανίας: Ο τίτλος στον Έβενπουλ

O Ρέμκο Έβενπουλ της Quick-Step Alpha Vinyl δεν αντιμετώπισε πρόβλημα στο 21ο και τελευταίο ετάπ του γύρου Ισπανίας (Vuelta) και έφτασε με άνεση στη Μαδρίτη κατακτώντας τον πρώτο του τίτλο σε Γκραν Τουρ. Νικητής της ημέρας αναδείχθηκε ο Χουάν Σεμπάστιαν Μολάνο της UAE Team Emirates ο οποίος επικράτησε στο τελικόι σπριντ.

 Ο Βέλγος Ρέμκο Έβενπουλ κατάφερε να κρατήσει την κόκκινη φανέλα του πρωτοπόρου στη γενική κατάταξη έχοντας επιβιώσει από το 20ο ετάπ και τα τελευταία βουνά του αγώνα με τον 22χρονο να απολαμβάνει την στιγμή με τους συναθλητές του πηγαίνοντας προς την ισπανική πρωτεύουσα.  “Ήταν μία τεχνική διαδρομή και γινόμουν όλο και πιο νευρικός μετά τον κάθε γύρο”, είπε ο Έβενπουλ. «Είμαι χαρούμενος που τα καταφέραμε και νομίζω ότι μπορούμε να είμαστε πολύ υπερήφανοι για τα όσα πετύχαμε τις τρεις τελευταίες εβδομάδες».

 Επόμενος στόχος για τον Έβενπουλ είναι πλέον το παγκόσμιο πρωτάθλημα που διεξάγεται στο Γούλουνγκονγκ της Αυστραλίας όπου αναμένεται να πάρει μέρος στη χρονομέτρηση (18 Σεπτεμβρίου) και τον αγώνα δρόμου (25 Σεπτεμβρίου).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία