fbpx

Γύρος Ισπανίας: Νικητής στο δωδέκατο ετάπ ο Ρίτσαρντ Καραπάζ (vid)

Γύρος Ισπανίας: Νικητής στο δωδέκατο ετάπ ο Ρίτσαρντ Καραπάζ (vid)

Ο Ρέμκο Έβενπουλ ξεπέρασε την πτώση που είχε διατηρώντας την κόκκινη φανέλα του πρωτοπόρου της γενικής στο γύρο Ισπανίας (Vuelta) καθώς ο κάτοχος του χρυσού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ο Ρίτσαρντ Καραπάζ, αναδείχθηκε νικητής στο δωδέκατο ετάπ.

 Για πρώτη φορά στην παρθενική του συμμετοχή στο γύρο Ισπανίας, εμφανίστηκαν προβλήματα για τον Ρέμκο Έβενπουλ καθώς ο πρωτοπόρος στη γενική κατάταξη έγινε ο δεύτερος αθλητής της Quick-Step Alpha Vinyl σε ισάριθμες ημέρες που είχε πτώση σε μία ολισθηρή στροφή . Ευτυχώς για τον ίδιο, η ζημιά δεν ήταν μεγάλη όπως για τον συναθλητή του, τον Ζουλιάν Αλαφιλίπ, με τον παγκόσμιο πρωταθλητή από τη Γαλλία να αποσύρεται με εξάρθρωση στον ώμο.

Ο Καραπάζ τερμάτισε πρώτος με διαφορά εννέα δευτερολέπτων από τον Γουίλκο Κέλντερμαν της Bora-Hansgrohe με τον Ολλανδό να ανεβαίνει 15 θέσεις και να είναι πλέον στην έκτη. Ο Γιαν Πόλαντς από την Σλοβενία μπήκε επίσης στην πρώτη δεκάδα τερματίζοντας τέταρτος στο ετάπ των 192,7 χιλιομέτρων πίσω από τον συναθλητή του στην UAE Team Emirates, Μαρκ Σολέρ.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία