fbpx

Γύρος Ισπανίας: Δεύτερη νίκη για τον Βάιν (vid)

Γύρος Ισπανίας: Δεύτερη νίκη για τον Βάιν (vid)

Ο Έβενπουλ διατηρεί το πλεονέκτημα στη γενική έναντι του Ρόγκλιτς.

Από την εικονική ποδηλασία και την ακαδημία Ζουίφτ ο Τζέι Βάιν πήρε δεύτερη νίκη σε ετάπ ενός Γκραν Τουρ καθώς ο Αυστραλός της Alpecin-Deceuninck τερμάτισε πρώτος στο όγδοο ετάπ του Γύρου Ισπανίας (Vuelta). Ο ίδιος επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για έναν από τους δυνατότερους στις ανηφόρες διαλύοντας το υπόλοιπο γκρουπ που έκανε το ξεκόλλημα.

Στη γενική κατάταξη ο Ρέμκο Έβενπουλ διατήρησε την πρώτη θέση με τον Πρίμοζ Ρόγκλιτς και τον Ένρικ Μας να τον ακολουθούν από κοντά.

Ο Βάιν έκανε την καθοριστική κίνηση έξι χιλιόμετρα πριν τον τερματισμό επικρατώντας ενός γκρουπ που περιλάμβανε τους Τιμπό Πινό και Μίκελ Λάντα. Ο Μαρκ Σολέρ απείλησε με δύο χιλιόμετρα να απομένουν ωστόσο ο Βάιν άντεξε και διπλασίασε τις επιτυχίες του παίρνοντας και το μέγιστο των βαθμών και στις έξι κορυφές της ημέρας.

Με την Quick-Step να ελέγχει το πελοτόν σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ο Έβενπουλ ανέβασε το ρυθμό ενόψει του ανηφορικού τερματισμού στο Κολάου Φανκουάγια αυξάνοντας έστω και οριακά το προβάδισμά τους από τον Ρόγκλιτς και τον Μας.

https://www.youtube.com/watch?v=DecNH2Bw7w8&ab_channel=LaVuelta

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία