fbpx

Ορεινή ποδηλασία: Νεκρός από ανακοπή ο 37χρονος Γουόρντελ!

Ορεινή ποδηλασία: Νεκρός από ανακοπή ο 37χρονος Γουόρντελ!

Θρήνος για τον Σκωτσέζο αθλητή της ορεινής ποδηλασίας.

Έχασε τη ζωή του από ανακοπή καρδιάς σε ηλικία μόλις 37 ετών ο Ραμπ Γουόρντελ! Ο 37χρονος αθλητής του mountain bike από τη Σκωτία υπέστη ανακοπή ενώ βρισκόταν στο σπίτι του με τη σύντροφό του, μόλις δύο ημέρες αφότου είχε κατακτήσει τον τίτλο στο Πρωτάθλημα Σκωτίας ορεινής ποδηλασίας.

“Ακόμη δεν καταλαβαίνω τι συνέβη. Εάν όλο αυτό είναι αληθινό. Γιατί έγινε αυτό; Ήταν τόσο υγιής και χαρούμενος. Έπαθε ανακοπή καρδιάς ενώ ήμασταν ξαπλωμένοι στο κρεβάτι. Προσπάθησα πολύ, ενώ και οι πρώτες βοήθειες έφτασαν μέσα σε λίγα λεπτά, αλλά η καρδιά του είχε σταματήσει. Δεν μπορούσαν να τον επαναφέρουν.

Και η δική μου καρδιά σταμάτησε μαζί της. Τον αγαπώ τόσο πολύ και τον χρειάζομαι εδώ μαζί μου. Τον χρειάζομαι πάρα πολύ, αλλά έχει φύγει. Δεν μπορώ να περιγράψω τον πόνο. Σας ευχαριστώ όλους σας πολύ που τον μνημονεύετε. Μου είναι αδύνατον να αναφέρομαι σε αυτόν σε παρελθοντικό χρόνο. Είσαι τα πάντα για εμένα Ραμπ, σε αγαπώ”, ήταν τα λόγια της συντρόφου του Κέιτι Άρτσιμπαλντ, περιγράφοντας τις τραγικές στιγμές.

Σημειώνεται πως ο Γουόρντελ, αν και ήταν αθλητής του mountain bike από την εφηβεία του, μόλις φέτος απέκτησε στάτους επαγγελματία ποδηλάτη, ενώ το μακρινό 2006 είχε συμμετάσχει στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας που είχαν διεξαχθεί στη Μελβούρνη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία