fbpx

Γύρος Ισπανίας: Μοναχική νίκη για τον Σολέρ (vid)

Γύρος Ισπανίας: Μοναχική νίκη για τον Σολέρ (vid)

Πρώτη νίκη για Ισπανό σε ετάπ του αγώνα μετά από σχεδόν δύο χρόνια.

Ο Μαρκ Σολέρ έκλεψε την παράσταση στο Μπιλμπάο για το πέμπτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου Ισπανίας (Vuelta) παίρνοντας την πρώτη νίκη για έναν Ισπανό στον αγώνα μετά από σχεδόν δύο χρόνια. Αλλαγή και στην κορυφή της γενικής κατάταξης με τον Ρούντι Μολάρ να παίρνει την κόκκινη φανέλα από τον κάτοχο του τίτλου Πρίμοζ Ρόγκλιτς.

Παρά την σκληρή καταδίωξη πίσω του, ο Σολέρ άντεξε και πέρασε πρώτος τη γραμμή του τερματισμού με τον Νοτιοαφρικανό Ντάριλ Ίμπεϊ να παίρνει τη δεύτερη θέση με διαφορά τεσσάρων δευτερολέπτων ενώ ο Φρεντ Ράιτ παρά τα τέσσερα δευτερόλεπτα μπόνους που πήρε για την τρίτη θέση δεν μπόρεσε να βρεθεί στην κορυφή της γενικής κατάταξης με την κόκκινη φανέλα να πηγαίνει στον Μολάρ που το καταφέρνει για δεύτερη φορά στην καριέρα του.

Μπαίνοντας ως πρωτοπόρος στην ημέρα, ο Σλοβένος τρεις φορές κάτοχος του τίτλου, ο Πρίμοζ Ρόγκλιτς, τερμάτισε με ασφάλεια στο πελοτόν περίπου πέντε λεπτά μετά το νικητή με τη Jumbo-Visma να μην έχει στην κατοχή της την πρώτη θέση στη γενική για πρώτη φορά στο φετινό αγώνα.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία