fbpx

Vuelta: Παρών ο Ρόγκλιτς

Vuelta: Παρών ο Ρόγκλιτς

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον τραυματισμό στο γύρο Γαλλίας.

Παρά την εξάρθρωση ώμου και το χτύπημα στη μέση που υπέστη στο πέμπτο ετάπ του ποδηλατικού γύρου Γαλλίας και την εγκατάλειψή του εννέα ετάπ μετά, ο Σλοβένος Πρίμοζ Ρόγκλιτς θα δώσει το παρών για λογαριασμό της Jumbo-Visma στο γύρο Ισπανίας που αρχίζει στις 19 Αυγούστου στην Ουτρέχτη της Ολλανδίας.

 Χωρίς να έχει πάρει μέρος σε άλλο αγώνα μετά την αποχώρησή του από το γύρο Γαλλίας ο Ρόγκλιτς κατάφερε να επιστρέψει στις προπονήσεις μόλις δέκα ημέρες πριν παίρνοντας το «πράσινο φως» από το ιατρικό επιτελείο για να αγωνιστεί στο τελευταίο Γκραν Τουρ της σεζόν, εκεί που είναι ο κάτοχος του τίτλου τα τελευταία τρία χρόνια. «Είμαστε πανευτυχείς που ο Πρίμοζ θα βρεθεί στη Βουέλτα μετά τον σοβαρό τραυματισμό του στο γύρο Γαλλίας», είπε ο διευθυντής της ομάδας, Μεράιν Ζίμαν. «Όπως είναι λογικό, δεν είχε την καλύτερη δυνατή προετοιμασία αλλά σεβόμαστε πολύ  τον τρόπο που κατάφερε να ετοιμαστεί».

 Για την Jumbo-Visma θα πάρει μέρος και ο σπεσιαλίστας στις ανηφόρες, ο Αμερικανός Σεπ Κους όπως και ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής στη χρονομέτρηση, ο Αυστραλός Ρόαν Ντένις.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία