fbpx

Αποσύρεται άμεσα ο Τομ Ντιμουλάν

Αποσύρεται άμεσα ο Τομ Ντιμουλάν

Είχε πει ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν ωστόσο πήρε την απόφαση να το κάνει άμεσα.

Μόλις τον περασμένο Ιούνιο ο Τομ Ντιμουλάν είχε ανακοινώσει ότι θα αποσυρθεί στο τέλος της σεζόν σχεδιάζοντας να εξερευνήσει ένα νέο και άγνωστο μονοπάτι ωστόσο ο Ολλανδός, νικητής στο γύρο Ιταλίας και παγκόσμιος πρωταθλητής στη χρονομέτρηση το 2017, αποφάσισε να το πράξει άμεσα.

 Ο ποδηλάτης της Jumbo-Visma, ο Τομ Ντιμουλάν, αποσύρεται άμεσα από τη δράση έχοντας κάνει ένα διάλειμμα για να σκεφτεί το μέλλον του τον Ιανουάριο του 3021 ενώ πέντε μήνες μετά επέστρεψε παίρνοντας το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο στην ατομική χρονομέτρηση πίσω από τον Πρίμοζ Ρόγκλιτς. Με την επιστροφή του στα Γκραν Τουρ να έχει απογοητευτική εικόνα στο φετινό γύρο Ιταλίας, ο ίδιος αποφάσισε να βάλει τέλος στην καριέρα του άμεσα παρά το γεγονός ότι σχεδίαζε να πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αυστραλία.

 «Αποφάσισα να αποσυρθώ άμεσα», είπε ο νικητής του γύρου Ιταλίας το 2017. «Πριν από δύο μήνες ανακοίνωσα την αποχώρησή μου στο τέλος της χρονιάς. Στη διάρκεια της περασμένης άνοιξης, παρά την αγάπη μου για το ποδήλατο, παρατήρησα ότι τα πράγματα δεν πήγαιναν όπως ήθελα. Αισθάνθηκα ότι είμαι έτοιμος για μία νέα φάση στη ζωή μου αλλά είχα ένα στόχο για να κλείσω την καριέρα μου, το παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Αυστραλία. Ήθελα να αγωνιστώ εκεί όπως στο Τόκιο. Από το ατύχημά μου τον περασμένο Σεπτέμβριο κάτι είχε αλλάξει. Αν και το αντίο μου δεν πήγε όπως ήθελα, είμαι υπερήφανος για την καριέρα μου και δεν θα ξεχάσω ποτέ τα όσα πέτυχα. Ώρα να απολαύσω άλλα πράγματα και να είμαι εκεί για τους ανθρώπους που αγαπώ».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία