fbpx

Ανάμεικτα συναισθήματα για την Φασόη στη Γαλλία

Ανάμεικτα συναισθήματα για την Φασόη στη Γαλλία

Στο εξωτερικό με τα χρώματα της επαγγελματικής της ομάδας αγωνίστηκε και η Βαρβάρα Φασόη. Η πρωταθλήτρια Ελλάδας στην αντοχή βρέθηκε στην Γαλλία για δύο μονοήμερους αγώνες, με την Eneicat RBH Global. Το Σάββατο τερμάτισε στην 48η θέση (+2:26’) στον «La Périgord Ladies» (1.2 κατ.), όπου συμμετείχαν ομάδες του World Tour και αρκετά μεγάλα ονόματα. Ένα από αυτά κέρδισε τον αγώνα χάρη σε επίθεση στα τελευταία χιλιόμετρα.

Ο λόγος για την Γκρέις Μπράουν της FDJ Futuroscope, που επικράτησε στο σπριντ της Σιμόνε Μπολάρ (St Michel – Auber93 WE) και της Ρέιτσελ Νέιλαν (Cofidis), που την ακολούθησαν μέχρι τέλους στην επίθεση που έκανε στα τελευταία ανηφορικά κομμάτι της διαδρομής (119,9 χλμ.-1040 υψομετρικά).

Την Κυριακή, η Φασόη έλαβε μέρος «La Picto – Charentaise» (1.2 κατ.), όπου είχε πτώση νωρίς, με αποτέλεσμα να μείνει πίσω και απλά να πάρει τερματισμό (93η, +10:49’). Η έμπειρη ποδηλάτισσα μίλησε στο επίσημο site της Ομοσπονδίας, τονίζοντας ότι η πτώση δεν της άφησε κάποιο πρόβλημα. Μάλιστα, ξεκαθάρισε ότι η προσοχή της στρέφεται στο επερχόμενο Γύρο της Τοσκάνης (25-29/08).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία