fbpx

Ευρωπαϊκό: Δεύτερο χρυσό για την Κοπέκι

Ευρωπαϊκό: Δεύτερο χρυσό για την Κοπέκι

Νέα επιτυχία για τη Βελγίδα μετά τον αγώνα αποκλεισμού.

Δεύτερο χρυσό μετάλλιο στην ποδηλασία πίστας στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στο Μόναχο πήρε η Βελγίδα Λότε Κοπέκι καθώς μετά τον αγώνα αποκλεισμού η 26χρονη νίκησε και στον αγώνα πόντων των 25 χιλιομέτρων με 85 πόντους. Η Ιταλίδα Σίλβια Ζανάρντι πήρε τη δεύτερη θέση με 53 και το χάλκινο ολοκλήρωσε με 47 η Γαλλίδα Βικτουάρ Μπερτό.

Νέος πρωταθλητής Ευρώπης στον αγώνα αποκλεισμού αναδείχθηκε ο Ιταλός Ελία Βιβιάνι ο οποίος άρχισε την ημέρα παίρνοντας μέρος στον αγώνα ποδηλασίας δρόμου όπου κατέλαβε την έβδομη θέση με επίδοση τεσσάρων ωρών 38 λεπτών και 49 δευτερολέπτων. Αργυρό μετάλλιο για τον Γερμανό Τέο Ράινχαρντ και χάλκινο για τον Ζιλ Χέστερς από το Βέλγιο.

Τίτλο στην ποδηλασία πίστας πήρε και η Γαλλία με τον 25χρονο Σεμπαστιάν Βιζιέ που επικράτησε στον τελικό του σπριντ επικρατώντας σε έναν εξαντλητικό αγώνα του Βρετανού Τζακ Κάρλιν ο οποίος ξεπέρασε τον πόνο από την πτώση που είχε την προηγούμενη ημέρα. Χάλκινο μετάλλιο για τον Γάλλο Ραϊάν Χελάλ που τερμάτισε μπροστά από τον Βρετανό Χαμίς Τέρνμπελ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία