fbpx

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Ο Ματέο Μοσκέτι νικητής στο σπριντ του 2oυ ΕΤΑΠ

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Ο Ματέο Μοσκέτι νικητής στο σπριντ του 2oυ ΕΤΑΠ

O 25χρονος Ματέο Μοσκέτι κράτησε ψηλά τη σημαία της θεωρητικά πιο ισχυρής ομάδας του μεγάλου ελληνικού αγώνα, μπαίνοντας με πολλές δυνάμεις στο τελικό σπριντ, για να περάσει πρώτος τη γραμμή του τερματισμού στην ειδυλλιακή παραλία της Ιτέας.

«Το τελευταίο κομμάτι του αγώνα ήταν το πιο εύκολο για μένα, αλλά υπέφερα στις ανηφόρες και προσπάθησα σκληρά να μείνω στο παιχνίδι.

Στόχος της ομάδας είναι να μείνουμε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος, να κερδίσουμε τα επόμενα ετάπ και στο τελευταίο να κυνηγήσουμε τη γενική. Θα παίξουμε όλα τα χαρτιά μας», τόνισε ο Ματέο Μοσκέτι που τερμάτισε σε 3 ώρες, 49 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα.

Το στόχο του πέτυχε όμως και ο Άαρον Γκέιτ της Equities Black Spoke, αφού κατάφερε να τερματίσει με το πρώτο γκρουπ και να κρατήσει άνετα την μπλε φανέλα του πρωτοπόρου στο ετάπ των 165 χιλιομέτρων από το Μαρούσι μέχρι την πρωτεύουσα της Φωκίδας. Τον Νεοζηλανδός χωρίζουν 1:52 από τον δεύτερο, Δανό Νιλς Λάου Μπρόγκε της Bhs Borrnholm.

«Ήταν δύσκολα σήμερα, αλλά οι συναθλητές μου με βοήθησαν να διατηρήσω τη φανέλα και είμαι χαρούμενος που τα κατάφερα. Πιστεύω ότι και στα τρία επόμενα ετάπ θα συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό, ελπίζω να αποφύγουμε τα απρόοπτα. Χαίρομαι που είδα τόσο πολύ κόσμο στις ανηφόρες. Οι Έλληνες μάς έχουν παράσχει πολύ θερμή υποστήριξη. Ήταν πολύ σουρεάλ να αγωνίζεσαι με 26 βαθμούς Κελσίου και να βλέπεις χιόνια στα βουνά», είπε ο πρωτοπόρος της γενικής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία