fbpx

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Χωρίς τον Μπούγλα η Εθνική μας

Διεθνής Ποδηλατικός Γύρος Ελλάδας: Χωρίς τον Μπούγλα η Εθνική μας

Ο Γιώργος Μπούγλας χάνει δυστυχώς αυτή την μεγάλη ευκαιρία να ποδηλατήσει μπροστά στο ελληνικό κοινό σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό ποδηλατικό γεγονός

Ο Στέφανος Λυραντωνάκης, Ομοσπονδιακός προπονητής της Ελληνικής Ομάδας Ποδηλασίας ανακοίνωσε τη σύνθεση των διεθνών που θα πάρουν μέρος στον ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας.

Ο Γιώργος Μπούγλας χάνει δυστυχώς αυτή την μεγάλη ευκαιρία να ποδηλατήσει μπροστά στο ελληνικό κοινό σε ένα τόσο μεγάλο αθλητικό ποδηλατικό γεγονός, καθώς τραυματίστηκε και δεν προλαβαίνει να αποθεραπευθεί.

Μία σημαντική απώλεια για την Εθνική μας ομάδα που όμως έχει στις τάξεις της αθλητές ικανούς να ανταπεξέρθουν στις υψηλές απαιτήσεις. Ονόματα όπως ο Περικλής Ηλίας, ο Χαράλαμπος Καστραντάς, ο Πολυχρόνης Τζωρτάκης γνωστοί για τις διακρίσεις τους, πλαισιώνονται από τους Νικηφόρο Αρβανίτου, Νίκο Δράκο, Παναγιώτη Χέλλερ Χριστόπουλο και Δημήτρη Χριστάκο.

Η επιλογή τους σύμφωνα με όσα είπε ο ίδιος ο κ. Λυραντωνάκης στηρίχθηκε

  • Στην εμπειρία τους σε Διεθνείς αγώνες τέτοιου επιπέδου
  • Στο δέσιμο και στην συνεργατικότητα στους πρόσφατους αγώνες στην Ρόδο
  • Στις επιδόσεις και στα αποτελέσματά τους σε αγώνες εντός και εκτός Ελλάδας
  • Στα μετρήσιμα κριτήρια που μας έχει ορίσει η Τεχνική Επιτροπή της ΕΟΠ
  • Στην επιλογή μου σαν Ομοσπονδιακός Προπονητής

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός τόνισε «είναι μεγάλη μου τιμή, να συμμετάσχω ως Ομοσπονδιακός Προπονητής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Ποδηλασίας Δρόμου στον αναβιωμένο ΔΕΗ Ποδηλατικό Γύρο Ελλάδας, στον οποίο αγωνίσθηκα και ως αθλητής! Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλους τους ποδηλάτες μας όπως και την χώρα μας η οποία φιλοξενεί μια μεγάλη διοργάνωση της Παγκόσμιας Ποδηλασίας την οποία θα παρακολουθήσουν χιλιάδες άνθρωποι σε όλο τον κόσμο!»

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Ποδηλασία