fbpx

Η ΕΦΟΕπΑ παρουσίασε το επιστημονικό της πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη

Η ΕΦΟΕπΑ παρουσίασε το επιστημονικό της πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν το Σαββατοκύριακο 16 και 17 Δεκεμβρίου 2023 στη Θεσσαλονίκη οι εργασίες του 24ου Πανελληνίου Συνεδρίου Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού της Ένωσης Γυμναστών Βορείου Ελλάδος. Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης.

Κατά τη διάρκειά του παρουσιάστηκε το Επιστημονικό Πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. με τίτλο “National Athletes Orientated Program (NAOP)”, στην ερευνητική του μορφή, από τον επιστημονικό συνεργάτη της Ομοσπονδίας κ. Μιχαήλ Κατσικαδέλη.

Η παρουσίαση στο συνέδριο αποτελεί μέρος των δράσεων, που έχουν προγραμματιστεί με την IOC και ITTF, οι οποίες συμπεριλαμβάνουν προπονητικά camp σε Ελλάδα και Ασία, επιμορφωτικές συναντήσεις των ομάδων στόχων καθώς και επιστημονικές ανακοινώσεις. Η παρουσίαση στο συνέδριο της Θεσσαλονίκης ήταν η δεύτερη μετά την αντίστοιχη στο Πανεπιστήμιο της Ταϊβάν τον περασμένο Οκτώβριο.

Επόμενη δράση ήταν η ενημερωτική συνάντηση με συμμετέχοντες/-ουσες στο επιστημονικό πρόγραμμα στην αίθουσα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης υπήρξε ενημέρωση για την πορεία του προγράμματος, καθώς και για την τελική εκδήλωση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Δεκεμβρίου 2023 με σύγχρονη τηλεκπαίδευση.

Το καινοτόμο επιστημονικό πρόγραμμα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. το οποίο ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα, κέρδισε την υποτροφία από τον οργανισμού Olympic Solidarity, μεταξύ όλων των αθλητικών ομοσπονδιών που συμμετείχαν.  

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ