fbpx

Άνοδος στο παγκόσμιο r.l. για τέσσερις Έλληνες μετά το γερμανικό Feeder

Άνοδος στο παγκόσμιο r.l. για τέσσερις Έλληνες μετά το γερμανικό Feeder

Η Διεθνής Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ITTF) κυκλοφόρησε σήμερα 05/12 τους ατομικούς πίνακες αξιολόγησης για την 49η εβδομάδα του έτους.

Αξιολογήθηκαν για την τρέχουσα εβδομάδα οι τέσσερις πρωταθλητές μας, που πήραν μέρος στο 3ο WTT Feeder 2023 του Ντίσελντορφ: Ο Γιάννης Σγουρόπουλος, η Μαλαματένια Παπαδημητρίου, η Δήμητρα-Θωμαΐς Τσεκούρα και η Ελισάβετ Τέρπου. Όλοι τους είχαν βελτίωση κι ας αποκλείστηκαν στα προκριματικά, τη μεγαλύτερη ο Σγουρόπουλος και η Τσεκούρα, που ανέβηκαν 16 και 13 θέσεις αντίστοιχα.  

Στους νέους πίνακες της ITTF περίμεναν και αυτή τη βδομάδα αλλαγές οι Έλληνες διεθνείς, καθώς προέρχονταν ξανά από βαθμολογημένη διοργάνωση, όπως πριν από λίγο καιρό με το Feeder της Πορτογαλίας. O Σγουρόπουλος στη Γερμανία είχε αποκλειστεί στον 3ο προκριματικό γύρο. Στον πίνακα εμφανίζεται ότι πήρε 3 βαθμούς και μετακινήθηκε στο νούμερο 371 από το 387 της περασμένης εβδομάδας με 20 βαθμούς στο σύνολο. Δεύτερος Έλληνας παραμένει ο Κωνσταντίνος Αγγελάκης (νούμερο 338) και 1ος είναι πάντα ο Παναγιώτης Γκιώνης (Νο 196).

Στην κατάταξη των γυναικών η Παπαδημητρίου και η Τσεκούρα, που ηττήθηκαν στο 2ο προκριματικό του γερμανικού Feeder, πήραν από 2 βαθμούς. Η Παπαδημητρίου πήγε μία θέση ψηλότερα (Νο 380) με συνολικα΄14 βαθμούς και η Τσεκούρα 13 θέσεις πιο πάνω με συνολικά 12 βαθμούς (Νο 384). Η Τέρπου, που στο ίδιο τουρνουά, είχε χάσει στον 1ο προκριματικό, απέσπασε μόλις 1 βαθμό, αλλά με 10 στο σύνολο εμφανίζεται στο νούμερο 424 με άνοδο 6 θέσεων. Πρώτη Ελληνίδα είναι πάντα η Κατερίνα Τόλιου στο νούμερο 222.  

Θυμίζουμε ότι την ερχόμενη βδομάδα (12-17/12) γίνεται το ιταλικό Feeder, τελευταίο της χρονιάς και η ελληνική παρουσία, σε άνδρες και γυναίκες, θα είναι έντονη. Στην πόλη Μπιέλα πρόκειται ν’ αγωνιστούν οι Παναγιώτης Γκιώνης, Κωνσταντίνος Αγγελάκης, Γιώργος Σταματούρος, Γιάννης Σγουρόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος, Κατερίνα Τόλιου, Μαλαματένια Παπαδημητρίου και Ελισάβετ Τέρπου.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ