fbpx

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Europe Youth στο Λουτράκι

Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του Europe Youth στο Λουτράκι

Όλα είναι έτοιμα για το διεθνές τουρνουά μικρών ηλικιών του Λουτρακίου, που είναι ενταγμένο στην εναρκτήρια χρονιά των Europe Youth της Ευρωπαϊκής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (ETTU).

Η διοργάνωση θα διεξαχθεί την Τετάρτη 25 έως το Σάββατο 28 Οκτωβρίου με την ελληνική ομοσπονδία να αναλαμβάνει οργανωτικά τέτοιο event μετά από πολλά χρόνια.

Το τουρνουά αφορά σε αθλητές και αθλήτριες της Ευρώπης έως 13 κι έως 15 ετών και περιλαμβάνει τα αγωνίσματα του ομαδικού, του απλού και του διπλού. Μετά από ορισμένες ακυρώσεις των τελευταίων ημερών αναμένεται να συγκεντρώσει 37 αγόρια και κορίτσια από τρεις χώρες και η μικρή συμμετοχή είναι και ο λόγος, που διαφοροποιήθηκε το πρόγραμμά του.

Εκτός από την Ελλάδα θα έχουν αθλητές στο Λουτράκι η Γεωργία και η Δανία. Τις δύο πρώτες ημέρες θα γίνει το ομαδικό και τις δύο επόμενες το απλό και το διπλό.

Οι αγώνες ξεκινούν Τετάρτη στις 09:00 με τον ενιαίο όμιλο του ομαδικού U13 και στις 11:30 θα ακολουθήσει το ξεκίνημα σε ανάλογο όμιλο του ομαδικού U15. Οι πρωτιές θα κριθούν το απόγευμα της Πέμπτης με ωράριο στις 16:30.  

Οι τελικοί των ατομικών αγωνισμάτων έχουν προγραμματιστεί για την Παρασκευή (27/10). Στις 18:45 στα διπλά U13 σε αθλητές και αθλήτριες, στις 19:15 στα διπλά U15, στις 19:45 στο απλό των U13 σε αγόρια και κορίτσια και στις 20:15 στο απλό των U15.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ