fbpx

Στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός!

Στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών για άλλη μια χρονιά ο Παναθηναϊκός!

Το γυναικείο τμήμα επιτραπέζιας αντισφαίρισης του Παναθηναϊκού θα είναι και φέτος παρών στο Τσάμπιονς Λιγκ γυναικών.

Η ETTU πραγματοποίησε τις κληρώσεις σε Τσάμπιονς Λιγκ και Europe Cup, όπου δεν υπήρξε άλλη δήλωση από ελληνικό σωματείο. Για το στάδιο 1 του Τσάμπιονς Λιγκ ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στην Ισπανία.

Κληρώθηκε στο 1ο από τα δύο γκρουπ της πρώτης φάσης και θα πάει στην έδρα της Reus Miro. Συνολικά 5 οι ομάδες στο γκρουπ και μαζί με τη Reus είναι στις αντιπάλους η SKST Plus Hodonin από την Τσεχία (επικεφαλής), η γαλλική ALSL TT Grand Quevillyκαι η επίσης ισπανική Girbau Vic TT.

Στον πίνακα της ETTU για τα Ευρωπαϊκά κύπελλα των γυναικών οι “πράσινοι” ήταν στη 17η θέση και οι 25 πρώτες ομάδες δικαιούνται ν’ αγωνιστούν στο Τσάμπιονς Λιγκ 2023-2024. Μετράνε τα αποτελέσματα της τελευταίας τριετίας και ο Παναθηναϊκός πέρα από την περσινή θετική πορεία είχε την κατάκτηση του Europe Trophy το 2022.

Στην 20η θέση της λίστας μάλιστα, βρίσκονταν οι Σάρισες Φλώρινας, αλλά για οικονομικούς λόγους αποφάσισαν να μη δηλώσουν ούτε στην κορυφαία διοργάνωση ούτε στο Europe Cup. Έχουν χρόνο να εξετάσουν την περίπτωση του Europe Trophy, όπου την περασμένη περίοδο κατέκτησαν το ασημένιο μετάλλιο και πιθανόν να δηλώσουν εκεί.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ