fbpx

Πήρε τον Ισπανό Καντέρο ο ΟΕΑ Ρεθύμνου

Πήρε τον Ισπανό Καντέρο ο ΟΕΑ Ρεθύμνου

Τις μεταγραφές του καλοκαιριού ανακοίνωσε ο Όμιλος Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Ρεθύμνου. Στις 14 του μήνα έληξε η σχετική προθεσμία και πολλά σωματεία γνωστοποιούν κινήσεις τους λίγες ημέρες πριν ανακοινώσει η ΕΦΟΕπΑ την εγκύκλιο μεταγραφών.

Ο ΟΕΑ Ρεθύμνου, που θ’ αγωνιστεί για 3η σερί χρονιά στην Α1 ανδρών, θα εμφανίσει και φέτος ένα μίγμα καλών ξένων και Ελλήνων αθλητών και η πλέον αξιοσημείωτη κίνηση ήρθε από την ιβηρική χερσόνησο.  

Απέκτησε τον πολύπειρο Ισπανό Χέσους Καντέρο, επί χρόνια αθλητή της εθνικής ομάδας ανδρών. Γεννημένος το ’82 είναι μία φορά πρωταθλητής Ισπανίας στο απλό ανδρών και 3 φορές στο διπλό μικτό. Έχει ιδιαίτερο τρόπο παιχνιδιού, είναι θεαματικός και σίγουρα προστίθεται στους δεκάδες καλούς ξένους, που έχουν έρθει στην ελληνική Α1. Ένα παράδειγμα της αξίας του είναι ότι στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2011 και το αγώνισμα του ομαδικού είχε ματς μπολ απέναντι στον Τίμο Μπολ, τον ρέκορντμαν των ευρωπαϊκών τίτλων σε επίπεδο ανδρών.

Το Ρέθυμνο θα συνεργαστεί ξανά με τον Γάλλο Νταμιέν Προβόστ και καλωσόρισε επίσης για τη σεζόν 2023/2024 τον Πολωνό Νταμιάν Βέντερλις και τους Έλληνες διεθνείς Στάθη Μανωλόπουλο, Ιάσωνα Κορδούτη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ