fbpx

Ευρωπαϊκό Νέων: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ

Ευρωπαϊκό Νέων: Οι αντίπαλοι των ελληνικών ομάδων στα πλέι οφ

Γνωστοί έγιναν οι αντίπαλοι των εθνικών μας ομάδων στα πλέι οφ του 65ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος επιτραπέζιας αντισφαίρισης νέων.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή (16/7) και θυμίζουμε ότι μετά την 1η θέση στα δικά τους γκρουπ της Β κατηγορίας οι έφηβοι, οι νεάνιδες και οι παίδες είναι ανάμεσα στα ζευγάρια των πλέι οφ 2, ενώ οι κορασίδες, που είχαν προκριθεί με τη 2η θέση από τον όμιλό τους, αγωνίζονται στα πλέι οφ 1 έχοντας θεωρητικά πιο δύσκολη κλήρωση.

Τα γαλανόλευκα χρώματα συναντούν το Ισραήλ στους αθλητές Under 19, την Αγγλία στις αθλήτριες Under 19, τη Σουηδία στους αθλητές Under 15 και την Τουρκία στις αθλήτριες Under 15. Με νέα θετικά αποτελέσματα τα αντιπροσωπευτικά μας συγκροτήματα μπαίνουν στην πρώτη 16άδα κι έρχονται πολύ κοντά στην εξασφάλιση της Α κατηγορίας (Level 1). Αν χάσουν θα κυνηγήσουν τη 17η θέση, που επίσης οδηγεί στην άνοδο. Δύο από τα παιχνίδια μεταδίδονται ζωντανά στο ίντερνετ από την πλατφόρμα της ETTU TV.

Η εθνική εφήβων προέρχεται από την πρωτιά στο 6ο γκρουπ με το απόλυτο των νικών σε τρία ματς. Αντιμετωπίζει το Ισραήλ στις 12:30 ώρα Ελλάδας στο τραπέζι 4 και σε απευθείας μετάδοση στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/livestream/2023-orlen-eyc-gliwice-table-4/1627364. Το Ισραήλ άρχισε την προσπάθειά του στην Α κατηγορία κι έμεινε τελευταίο χωρίς νίκη στο 4ο γκρουπ.

Η εθνική νεανίδων, που πρώτευσε στο 8ο γκρουπ με 2 νίκες και 1 ήττα, κληρώθηκε με την Αγγλία. Ο αγώνας γίνεται στις 10:00 στο τραπέζι 2 και θα έχει απευθείας μετάδοση στο ίντερνετ στο λινκ https://www.ettu.tv/en-int/livestream/2023-orlen-eyc-gliwice-table-2/1627362. Στο στάδιο 1 του αγωνίσματος η Αγγλία περιορίστηκε στην 4η θέση του 2ου γκρουπ με 3 ήττες.

Η εθνική παίδων, που είχε 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, βρίσκει μπροστά της μία ακόμα ομάδα από την Α κατηγορία, τη Σουηδία. Ο αγώνας διεξάγεται αύριο στις 10:00 στο τραπέζι 12. Οι Σουηδοί είχαν πάρει αρχικά την 3η θέση στο 3ο γκρουπ με 1 νίκη και 2 ήττες και στα πλέι οφ 1 κάμφθηκαν από την Τσεχία με 3-1.

Η εθνική κορασίδων τέλος, που προχώρησε με τη 2η θέση από το 7ο γκρουπ (2 νίκες-1 ήττα) κληρώθηκε με την Τουρκία. Με 1 νίκη και 2 ήττες η γειτονική χώρα είχε πάρει την 3η θέση στο 3ο γκρουπ της Α κατηγορίας. Ο αγώνας έχει ώρα έναρξης 12:30 στο τραπέζι 10.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ