fbpx

Βαλκανικό Νέων: Σκέψεις να διεξαχθεί ξανά το πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα

Βαλκανικό Νέων: Σκέψεις να διεξαχθεί ξανά το πρωτάθλημα στην Ορεστιάδα

Ολοκληρώθηκε το 30ο Βαλκανικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης Νέων στην Ορεστιάδα την Κυριακή 2/7, μετά από πέντε μέρες πλούσιας αγωνιστικής δράσης από 150 αθλητές και αθλήτριες από 11 χώρες.

Η διεξαγωγής της διοργάνωσης έγινε με απόλυτη επιτυχία, και η ΕΦΟΕπΑ, μαζί με την ακριτική πόλη, εξετάζουν ήδη το ενδεχόμενο να θέσουν επίσημα υποψηφιότητα και για το Βαλκανικό πρωτάθλημα νέων του 2024.

Μετά το τέλος των αγώνων, στο μικρόφωνο της ελληνικής ομοσπονδίας μίλησε ο δήμαρχος Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της ελληνικής ομοσπονδίας Κώστας Παπαγεωργίου, ο γενικός γραμματέας της Βαλκανικής Ένωσης Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Μίλοραντ Τρπκόβσκι, και ο πρόεδρος του Γ.Σ. Φιλία και «ψυχή» της διοργάνωσης Σόλων Μαυρίδης.

Ανεπίσημα, η ΕΦΟΕπΑ ανέφερε την πρόθεσή της για νέα υποψηφιότητα ανάληψης του Βαλκανικού πρωταθλήματος νέων στο συνέδριο της BTTU, που έγινε στο περιθώριο των αγώνων στην Ορεστιάδα.

Τονίστηκε, μάλιστα, ότι οι τόποι διεξαγωγής των διοργανώσεων της Βαλκανικής για το νέο έτος θ’ αποφασιστούν στο Βαλκανικό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών 2023, που θα διεξαχθεί στις αρχές Σεπτεμβρίου στην Αλμπένα της Βουλγαρίας.

Μέχρι και τον επόμενο μήνα συνεπώς, ομοσπονδία και Ορεστιάδα θα συνεργαστούν ξανά και θα δουν οριστικά αν θα ζητήσουν και το Βαλκανικο U15 και U19 του 2024.

Ο γενικός γραμματέας της Βαλκανικής Ένωσης, Μίλοραντ Τρπκόβσκι πάντως, είπε πως η BTTU θα είναι θετική σε κάθε νέα υποψηφιότητα της Ελλάδας για την ανάληψη βαλκανικών πρωταθλημάτων, ενώ σχολίασε θετικά και την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων στην ακριτική πόλη.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ