fbpx

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Τίτλος με μεγάλη ανατροπή για την Σοτς, νίκη-θρίλερ για τον Λεμπρούν

Ευρωπαϊκοί Αγώνες: Τίτλος με μεγάλη ανατροπή για την Σοτς, νίκη-θρίλερ για τον Λεμπρούν

Η Μπερναντέτ Σιντ Σοτς από τη Ρουμανία έχασε τα πρώτα δύο games ωστόσο νίκησε στον τελικό την Σιαοσίν Γιανγκ από το Μονακό.

 Νούμερο 18 στην παγκόσμια κατάταξη η Γιανγκ είχε ήδη εξασφαλίσει το πρώτο μετάλλιο στην ιστορία του Μονακό στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και πήρε τα πρώτα δύο games με 11-4 και 11-7 ωστόσο η νούμερο 28 κόσμου απάντησε στο τρίτο με 11-7.  Η Γιανγκ βρέθηκε ένα game μακριά από τον τίτλο παίρνοντας το τέταρτο με 11-8 αλλά η Σοτς πήρε τα επόμενα τρία με 13-11, 11-9 και 11-3 σε ένα ματς που είχε διάρκεια 56 λεπτών.

Εξίσου συγκλονιστικός ήταν και ο τελικός των ανδρών με τον Γάλλο Φελίξ Λεμπρούν να μένει πίσω στο σκορ με 1-0 και 3-2 απέναντι στον Πορτογάλο Μάρκος Φρέιτας ωστόσο αυτός ήταν που είχε τον τελευταίο λόγο παίρνοντας το τελευταίο game με 13-11. Ο Φρέιτας πήρε το πρώτο με 9-11 για να πάρει τα επόμενα δύο ο Λεμπρούν με 11-5, ο Πορτογάλος έκανε δικά του τα επόμενα δύο με 4-11, 6-11, ο Γάλλος επικράτησε στο έκτο με 11-2 στέλνοντας τη μάχη για τον τίτλο στο έβδομο και τελευταίο όπου και αναδείχθηκε νικητής.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ