fbpx

Κατευθείαν από την Πολωνία στην Κροατία Τόλιου, Σγουρόπουλος και Τέρπου

Κατευθείαν από την Πολωνία στην Κροατία Τόλιου, Σγουρόπουλος και Τέρπου

Άμεσα μετά από τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες της Κρακοβίας έρχεται η επόμενη αγωνιστική δραστηριότητα για τον Γιάννη Σγουρόπουλο, την Κατερίνα Τόλιου και την Ελισάβετ Τέρπου. Από καιρό είχαν δηλώσει συμμετοχή στο κροατικό WTT Contender, που αρχίζει σήμερα 26/06 στο Ζάγκρεμπ, θ’ αγωνίζονταν κανονικά μόνο αν αποκλείονταν στους πρώτους γύρους του τουρνουά στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες και καθώς αυτό συνέβη, πήγαν κατευθείαν από την Πολωνία στην Κροατία για το δυνατό όπεν.

Στόχος τους να προχωρήσουν όσο γίνεται παραπάνω και να πάρουν βαθμούς για την παγκόσμια κατάταξη. Οι δύο πρωταθλήτριες μπαίνουν πρώτες στο αγωνιστικό πρόγραμμα από τον 1ο προκριματικό γύρο. Η Τόλιου συναντά το μεσημέρι της Δευτέρας την Ινδή Ντίγια Παράγκ Τσιτάλε.

Η Τέρπου αντιμετωπίζει νωρίς το απόγευμα την πολιτογραφημένη Αμερικανίδα Έμι Γουάνγκ. Ο Σγουρόπουλος έχει bye στον Qualifying Round 1 και στη συνέχεια αναμετριέται με τον Ιταλό Νιαγκόλ Στογιάνοφ (στη φωτό οι τρεις αθλητές μας με όλη την ελληνική αποστολή στο Χωριό στην Κρακοβία).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ