fbpx

Πόλος έλξης το πινγκ πονγκ στο Kids Fun Festival στη Θεσσαλονίκη (pics)

Πόλος έλξης το πινγκ πονγκ στο Kids Fun Festival στη Θεσσαλονίκη (pics)

Το πινγκ πονγκ αποτέλεσε βασικό κομμάτι στο Kids Fun Festival, που έγινε χτες Κυριακή 18/06 στις εγκαταστάσεις του Hyatt Regency Hotel, στη Θεσσαλονίκη. Το μεγάλο παιδικό φεστιβάλ πραγματοποιήθηκε με ελεύθερη είσοδο από τις 11 έως τις 7μμ, περιλάμβανε πολλές δράσεις για όλους και τα τραπέζια του πινγκ πονγκ έγιναν πόλος έλξης.

Το event ήταν υπό την αιγίδα των δήμων Θέρμης και Πυλαίας-Χορτιάτη και η Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης μπήκε στους υποστηρικτές. Δόθηκε και φιλανθρωπικός χαρακτήρας, καθώς υπήρξε στήριξη στο Ελληνικό Παιδικό Χωριό στο Φίλυρο.

Περισσότερα από 400 παιδιά πέρασαν από το πινγκ πονγκ, ανά 5 λεπτά γινόταν αλλαγή ζευγαριών στα 3 τραπέζια και τα 6 άτομα που έπαιζαν, έβγαιναν και έμπαιναν 6 νέα. από τις 10.50 το πρωί έως τις 19.10 το βράδυ. Περισσότεροι από 40 γονείς επίσης ζήτησαν πληροφορίες για σωματεία και το που μπορούν να εγγράψουν τα παιδιά τους.

Από τους διοργανωτές της εκδήλωσης ο διευθυντής μάρκετινγκ της ΕΦΟΕπΑ Νίκος Γραμμένος. Το «παρών» από το διοικητικό συμβούλιο της ομοσπονδίας έδωσαν ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Βόρειας Ελλάδας Χρήστος Τάσιος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων Ξένια Στάθη. Βοήθησαν από τοπικά σωματεία στην παρουσίαση του αθλήματος και την επαφή με τα παιδιά οι προπονητές Ανίτα Χατσατσιάν, Ανέστης Καριοφυλλίδης, Χρήστος Ξανθόπουλος Χρήστος, η Χριστίνα Κουλίκα και η σημερινή πρωταθλήτρια Ελλάδας του απλού μίνι παγκορασίδων Ελπίδα Τασιού (από Θερμαίο Θέρμης),

Ο Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης Αντώνης Τσαπατάκης επισκέφτηκε την εκδήλωση κι έπαιξε πινγκ πονγκ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ