fbpx

Με Ουκρανία η πρεμιέρα για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13

Με Ουκρανία η πρεμιέρα για την Ελλάδα στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13

Κόντρα στην Ουκρανία αρχίζει αύριο 14/06 την προσπάθειά της στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Under 13 η εθνική μας ομάδα επιτραπέζιας αντισφαίρισης παμπαίδων-παγκορασίδων. Το ομαδικό ανοίγει το πρόγραμμα στη νέα διοργάνωση, που διεξάγεται στο Ζάγκρεμπ της Κροατίας από τις 14 έως τις 18/06 και η Ελλάδα είναι στο 6ο γκρουπ. Έχει επικεφαλής την Ουκρανία και αντιπάλους επίσης τη Ρουμανία και την Εσθονία και κυνηγά μία από τις δύο πρώτες θέσεις για να προκριθεί στο επίπεδο Α της 2ης φάσης. Η πρεμιέρα κόντρα στην Ουκρανία είναι την Τετάρτη στις 12:00 Ελλάδας στο τραπέζι 2.

Νωρίς το μεσημέρι αναμένεται να βρίσκεται η ελληνική αποστολή στην κροατική πρωτεύουσα. Tην αποτελούν ο Γιάννης Κιοσελόγλου (αθλητής του Ποσειδώνα Λουτρακίου), ο Κωνσταντίνος Αλεξούδης (ΓΣ Φιλία Ορεστιάδας), ο Δημήτρης Γεωργαλλίδης (ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης), η Χριστίνα Τζενίδη, η Άννα-Φανουρία Μήτκα (αθλήτριες της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και οι δύο) και η Δέσποινα Δημητρίου (ΓΑΣ Ελευσίς). Στην τεχνική καθοδήγηση θα είναι δύο σωματειακοί προπονητές, ο Λευτέρης Τσόκανος της ΧΑΝ Θεσσαλονίκης και ο Τάκης Τσαρσιταλίδης του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Αύριο θα γίνουν και τα υπόλοιπα ματς στα γκρουπ της 1ης φάσης του ομαδικού. Η Ελλάδα αντιμετωπίζει στις 16:00 την Εσθονία και στις 20:00 τη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ