fbpx

Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας με την Κόμφορτ η Γερασιμάτου!

Πρωταθλήτρια Βουλγαρίας με την Κόμφορτ η Γερασιμάτου!

Η 22χρονη Ιωάννα Γερασιμάτου, μέλος της εθνικής μας ομάδας γυναικών, πανηγύρισε την Κυριακή (11/6) το πρωτάθλημα Βουλγαρίας με τα χρώματα της Κόμφορτ.

Στο τελευταίο Σαββατοκύριακο η Κόμφορτ εξασφάλισε την πρωτιά παίζοντας σε δικό της έδαφος, στη Βάρνα.

Το πρωτάθλημα περιλάμβανε 8 ομάδες, οι δύο γύροι έγιναν σε συνολικά 4 αγωνιστικά Σαββατοκύριακα και η αριστερόχειρας διεθνής μας είχε παρουσία σε όλα. Η Κόμφορτ, που είχε πάρει από την αρχή το προβάδισμα, έδωσε το Σάββατο (10/6) τα καθοριστικά ματς για τον τίτλο. Από τη στιγμή, που συνέχισε νικηφόρα, ακόμα και να έχανε στη μοναδική σημερινή (11/06) αναμέτρηση, κατακτούσε τον τίτλο. Η Κόμφορτ επικράτησε με 4-2 της Αρντίνο και ολοκλήρωσε τη διοργάνωση με το απόλυτο των νικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, σε ξένα πρωταθλήματα 1ης εθνικής κατηγορίας προηγήθηκαν στη σεζόν οι τίτλοι του Γιάννη Σγουρόπουλου στη Γαλλία με την Ενεμπόν, του Παναγιώτη Γκιώνη στην Πολωνία με την Μπογκόρια Γκρότζισκ, του Τάσου Ρηνιώτη στην Ισπανία με την Καχαζούρ Πριέγκο και της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου στην Αυστρία με τη Λιντς AG Φρόσμπεργκ!

Επιπλέον, ο Γιώργος Σταματούρος έφτασε μέχρι τον τελικό των πλέι οφ στη Δανία με τη Β 75 και ο Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος στα ημιτελικά των πλέι οφ στη σουηδική λίγκα με τη Ρέκορντ.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ