fbpx

Κράτησε τα σκήπτρα της Αυστριακής λίγκας η Λιντς Φρόσμπεργκ της Παπαδημητρίου

Κράτησε τα σκήπτρα της Αυστριακής λίγκας η Λιντς Φρόσμπεργκ της Παπαδημητρίου

Συνέχισε την κυριαρχία της στην Αυστριακή λίγκα γυναικών η Λιντς Φρόσμπεργκ της Μαλαματένιας Παπαδημητρίου, νικώντας στον τελικό των play off τη νικήτρια της κανονικής περιόδου, τη Βίλας, με 4-0, με αυτό να είναι το 8ο συνεχόμενο πρωτάθλημα.

Η πρωταθλήτρια ομάδα αγωνίστηκε με τις Σοφία Πολκάνοβα, Σουτασίνι Σαβεταμπούτ και Καρολίν Μίτσεκ, οι οποίες πέτυχαν από μία ατομική νίκη χωρίς να χάσουν σετ, ενώ ήρθε νίκη και στο διπλό (Σαβεταμπούτ/Μίτσεκ) επίσης με 3-0 σετ.

Η κυρίαρχη ομάδα της νεότερης εποχής στην Bundesliga γυναικών είχε στον αγωνιστικό χώρο την πιο δυνατή σύνθεση, είχε εξ’ αρχής τον τίτλο του μεγάλο φαβορί, ωστόσο παραμένει εντυπωσιακό το πως μετέτρεψε τον τελικό σε παράσταση για έναν ρόλο.

Η Παπαδημητρίου, που είχε μεγάλη συμμετοχή στην πορεία του πρωταθλήματος, ήταν στην αποστολή μαζί με τις αθλήτριες του τελικού, όπως και τη Λιθουανή Μαργαρίτα Μπαλτουσίτε. Μετείχε και στους άλλους δύο τίτλους, που πανηγύρισε φέτος η Λιντς AG, πρώτα το Κύπελλο Αυστρίας και μετά τη Σούπερ Λίγκα Κεντρικής Ευρώπης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ