fbpx

Πανελλήνιο U11: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Κούβελας και Τασιού στα Τρίκαλα

Πανελλήνιο U11: Πρωταθλητές Ελλάδος οι Κούβελας και Τασιού στα Τρίκαλα

Ο Γιώργος Κούβελας στα αγόρια και η Ελπίδα Τασιού στα κορίτσια αναδείχθηκαν χθες Παρασκευή 26/5 πρωταθλητές Ελλάδος στην ηλικιακή κατηγορία U11, στο πλαίσιο της διεξαγωγής του Πανελλήνιο πρωταθλήματος στα Τρίκαλα.

Ο αθλητής του ΣΠΑ Λυκόβρυσης Πεύκης προχώρησε ως 5ο φαβορί και στον τελικό επικράτησε του 2ου φαβορί, του Μάριο Σερίδη από τις Σάρισες Φλώρινας με 3-0 σετ. Από την άλλη, η νεαρή αθλήτρια από τη Θεσσαλονίκη ήταν 1ο φαβορί και νίκησε στον τελικό με το ίδιο σκορ τη Μιχαέλα Λαγκουβάρδου (No. 2) από το Πέρα Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες θα συνεχιστούν και σήμερα Σάββατο 27/5, με τους αθλητές και τις αθλήτριες της ηλικιακής κατηγορίας U13, παράλληλα θα ολοκληρωθεί και το ομαδικό, ενώ μεθαύριο Κυριακή 28/5 θα διεξαχθούν τα ατομικά. Τη μεγάλη αθλητική εκδήλωση διεξάγει η ελληνική ομοσπονδία με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Θεσσαλίας-Περιφερειακή Ενότητα Τρικάλων, τον Δήμο Τρικκαίων και τον Φιλόδοξο Α.Σ. Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης Τρικάλων.

Στους αγώνες βρέθηκε από την πρώτη μέρα ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου. Τις δύο απονομές επάθλων έκαναν μαζί ο δήμαρχος και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ΕΦΟΕπΑ Ξένια Στάθη. O Δημήτρης Παπαστεργίου έκανε κι έναν σύντομο χαιρετισμό στη σάλα, εκφράζοντας τη χαρά του για την ανάληψη και την πετυχημένη πραγματοποίηση του πρωταθλήματος από τα Τρίκαλα.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ