fbpx

Πρωταθλητές στο κροατικό Open Κούτρα στο απλό U15 και Αλεξούδης/Κιοσελόγλου στο διπλό U13

Πρωταθλητές στο κροατικό Open Κούτρα στο απλό U15 και Αλεξούδης/Κιοσελόγλου στο διπλό U13

Στο Open της Κροατίας, που έγινε από τις 26 έως τις 30 Απριλίου στο Όσιγιεκ και σηματοδότησε την έναρξη των European Youth Series της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ETTU), η Ελλάδα στην επιτραπέζια αντισφαίριση έγραψε εντυπωσιακό φινάλε με δύο χρυσά μετάλλια.

Τα κατέκτησαν ο Γιάννης Κούτρα στο απλό αγοριών Under 15 και οι Κωνσταντίνος Αλεξούδης/Γιάννης Κιοσελόγλου στο διπλό αγοριών Under 13.

Ο Κούτρα έκανε τέλεια πορεία πρώτα σε γκρουπ κι έπειτα σε ταμπλό των “32”. Το ελληνικό δίδυμο πέτυχε συνολικά 4 νίκες για να φτάσει στην πρωτιά. Επιπλέον, ο Κιοσελόγλου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο απλό αθλητών U13 κι επίσης την 3η θέση κατέλαβαν η Στέλλα Μαυροματάκη και η Γεωργία Σπανού στο διπλό κοριτσιών Under 15. 

Στα πολύ θετικά πλασαρίσματα συμπεριλαμβάνεται ακόμα η παρουσία του Αλεξούδη στην 8άδα του απλού U13, ενώ η Μαυροματάκη έφτασε στον τελικό του απλού στο Β επίπεδο της U15 και η Σπανού ήταν 3η στο ίδιο ταμπλό.

Όλα τα παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους σε δυνατό αξιολογημένο τουρνουά με αθλητές και αθλήτριες από 15 χώρες, πήραν καλό βαθμό με μία σειρά από χρήσιμα αγωνιστικά τεστ κι έδειξαν προοπτική για το μέλλον. Το προπονητικό τιμ, το οποίο αποτέλεσαν ο Κωνσταντίνος Κωστόπουλος (τεχνικός υπεύθυνος στον ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων), ο Χρήστος Τσαρσιταλίδης (ΑΟ Ποσειδών Λουτρακίου) και Μάνος Αλαρούπι (ΑΣΕΑ Καβάλας).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ