fbpx

Το Σάββατο (29/4) τα εξ’ αναβολής ντέρμπι αιωνίων σε Α1 ανδρών και γυναικών

Το Σάββατο (29/4) τα εξ’ αναβολής ντέρμπι αιωνίων σε Α1 ανδρών και γυναικών

Άλλαξαν μέρα τα προγραμματισμένα για την Παρασκευή (28/4) τα εξ’ αναβολής ντέρμπι μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού, στο πλαίσιο της Α1 εθνικής κατηγορίας, τόσο στους άνδρες, όσο και στις γυναίκες.

Συγκεκριμένα, τα παιχνίδια μεταφέρθηκαν για το Σάββατο (29/4), και πρόκειται για τα δύο από τα συνολικά έξι ματς των “ερυθρόλευκων”, σε άνδρες και γυναίκες, που είχαν αναβληθεί τον Μάρτιο λόγω συμμετοχής αθλητών και αθλητριών του στο Grand Smash της Σιγκαπούρης.

Η αλλαγή προέκυψε καθώς την Παρασκευή πρόκειται να γίνει ο 2ος αγώνας της σειράς των προημιτελικών της Euroleague, μεταξύ Ολυμπιακού και Φενέρμπαχτσε. Τα υπόλοιπα τέσσερα ήταν από την αρχή προγραμματισμένα για το προσεχές Σάββατο στην ομοσπονδιακή αίθουσα του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας κι αυτό δεν αλλάζει.

Θυμίζουμε ότι με τους εξ αναβολής αγώνες ολοκληρώνεται η φετινή Α1 και μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον έχει το ντέρμπι του αήττητου Ολυμπιακού με τον πρωτοπόρο αυτή τη στιγμή Παναθηναϊκό στους άνδρες, το οποίο πιθανότατα θα κρίνει τον πρωταθλητή Ελλάδας της περιόδου 2022-2023. Επίσης, την Κυριακή 30/04 θα διεξαχθούν στην ίδια αίθουσα τα Final-4 του Τοπικού Κυπέλλου Αττικής.

Η ανακοίνωση της Τεχνικής Επιτροπής με το διαμορφωμένο πρόγραμμα για τους εναπομείναντες αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας:

Σάββατο 29 Απριλίου 2023

Α1 Γυναικών:
11:00 | Παναθηναϊκός ΑΟ – Ολυμπιακός ΣΦΠ
15:00 | ΜΓΣ Εθνικός Αλεξανδρούπολης – Ολυμπιακός ΣΦΠ
18:00 | Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣ Πέρα

Α1 Ανδρών:
11:00 | Ολυμπιακός ΣΦΠ – Παναθηναϊκός ΑΟ
15:00 | ΑΕΚ – Ολυμπιακός ΣΦΠ
18:00 | Ολυμπιακός ΣΦΠ – ΑΣ Πέρα

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ