fbpx

Πανελλήνιο Ε/Ν: Οι δηλώσεις των Παπαδημητρίου και Γιανούτσου για τη διοργάνωση στη Σαλαμίνα

Πανελλήνιο Ε/Ν: Οι δηλώσεις των Παπαδημητρίου και Γιανούτσου για τη διοργάνωση στη Σαλαμίνα

Το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων για την περίοδο 2022-2023 πραγματοποιήθηκε την Μ. Τρίτη (11/4) αφήνοντας θετικές εντυπώσεις.

Οι νικητές των ατομικών αγωνισμάτων, μίλησαν το απόγευμα της Μ. Τρίτης, μετά το τέλος των απονομών, στο μικρόφωνο της ΕΦΟΕπΑ για τις επιτυχίες τους.

Ο Σωκράτης Γιαννούτσος και η Μαλαματένια Παπαδημητρίου του Ολυμπιακού, που στην τελευταία τους χρονιά στην εφηβική κατηγορία πήραν τον τίτλο στο απλό εφήβων και νεανίδων αντίστοιχα.

«Είναι καταπληκτικό το συναίσθημα. Είχα χάσει σε τελικούς του απλού τα τελευταία τέσσερα χρόνια και είχα να βγω πρώτος στο αγώνισμα σε πανελλήνιο επίπεδο από το 2019. Το ευχαριστήθηκα. Έδωσα πολλά και δύσκολα ματς, που πήγαν στον πόντο και νιώθω δικαιωμένος για τους κόπους μου. Ήταν ιδιαίτερη εμπειρία αυτή που ζήσαμε στη Σαλαμίνα, ήταν μία καταπληκτική διοργάνωση», δήλωσε μεταξύ άλλων ο νέος πρωταθλητής Ελλάδας στο απλό εφήβων Σωκράτης Γιαννούτσος.

«Για μένα ήταν το καλύτερο Πανελλήνιο πρωτάθλημα, που έχω παίξει έως σήμερα. Διότι έπαιξα και στο νησί μου, εδώ είναι το σπίτι μου, εδώ μεγάλωσα και είχα υποστήριξη από την κερκίδα. Ένιωσα πολύ ωραία και οικεία, αυτό με βοήθησε πολύ στο παιχνίδι και θ’ αποτελεί πάντα μία ξεχωριστή στιγμή στην καριέρα μου. Προέρχομαι από το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα κάτω των 21 ετών και ήμουν πολύ κουρασμένη και σωματικά και εγκεφαλικά», τόνισε μετά τον 3ο της πανελλήνιο τίτλο στο απλό νεανίδων η Μαλαματένια Παπαδημητρίου

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ