fbpx

Πανελλήνιο λυκείων: Πρωταθλητές οι Σωτηρόπουλος και Μεραμβελλιωτάκη

Πανελλήνιο λυκείων: Πρωταθλητές οι Σωτηρόπουλος και Μεραμβελλιωτάκη

Πρωταθλητές των Πανελλήνιων αγώνων επιτραπέζιας αντισφαίρισης γενικών και επαγγελματικών λυκείων, για τη σχολική χρονιά 2022-2023 αναδείχθηκαν ο Δημήτρης Σωτηρόπουλος από το ΕΠΑ.Λ. Αλίμου και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη από το 8ο ΓΕ.Λ. Πειραιά, το οποίο ολοκληρώθηκε σήμερα Παρασκευή 7/4 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Προχθές Τετάρτη (5/4) διεξήχθη το ομαδικό μαθητών, με την πρωτιά να κατακτά το 4ο ΓΕ.Λ. Ηρακλείου Αττικής. Το πρωτάθλημα διοργάνωσαν επιτυχώς η Οργανωτική Επιτροπή Σχολικών Αθλητικών Δραστηριοτήτων της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πειραιά σε συνεργασία με την ΕΦΟΕπΑ (Ελληνική Φίλαθλη Ομοσπονδία Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης).

Στο απλό μαθητών, ο αριστερόχειρας μαθητής του ΕΠΑ.Λ Αλίμου επικράτησε του Γιάννη Μαλαμούδη από το 3ο ΓΕ.Λ. Δάφνης με 3-1 σετ στον τελικό (11-5, 11-6, 10-12, 11-8). Το χάλκινο μετάλλιο κατέκτησαν οι Γιάννης Αναστασιάδης από το Ελληνικό Κολέγιο της Θεσσαλονίκης και ο Παναγιώτης Κριεκούκης από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Ελευσίνας.

Στο απλό μαθητριών, η μαθήτρια από το 8ο ΓΕ.Λ Πειραιά ήταν εξ’ αρχής το φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου και το επιβεβαίωσε χωρίς να χάσει σετ. Στον τελικό κέρδισε με 3-0 σετ την Ερμιόνη Γκόγκα (11-9, 11-8, 11-7). Την 3η θέση μοιράστηκαν η Αγγελική Ευμορφιάδη από το 1ο ΕΠΑ.Λ. Λουτρακίου και η Βασιλεία Χάλαρη από το 3ο ΓΕ.Λ. Πειραιά.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ