fbpx

Πανελλήνιο E/N: Το μεγάλο πάρτι που έχει στήσει η Σαλαμίνα (pic)

Πανελλήνιο E/N: Το μεγάλο πάρτι που έχει στήσει η Σαλαμίνα (pic)

Η Σαλαμίνα είναι έτοιμη να μετατρέψει σε μεγαλοπρεπές event το Πανελλήνιο πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων 2022-2023.

Ανέλαβε ξανά κορυφαία διοργάνωση της ΕΦΟΕπΑ, ύστερα από πολλά χρόνια, τη φιλοξενεί από τις 8 έως τις 11 Απριλίου στο ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο “Νίκος Γραμματικός” (Γεωρ. Παντελάκη, Σαλαμίνα 189 00) κι έχοντας τεράστια στήριξη από τον συνδιοργανωτή δήμο και από χορηγούς, αλλά και το απαραίτητο μεράκι σκοπεύει να γράψει ιστορία στο οργανωτικό κομμάτι με αγώνες ευρωπαϊκών προδιαγραφών.

Η Σαλαμίνα, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στο ολυμπιακό άθλημα, που έχει να επιδείξει πλήθος εθνικών τίτλων με τον τοπικό Τελαμώνα κι έχει τροφοδοτήσει με πολλούς αθλητές τις εθνικές ομάδες στο κοντινό ή μακρινό παρελθόν.

Η ομοσπονδία γνωστοποιεί μία σειρά από πράγματα, που θα παρουσιάσει η οικοδέσποινα ξεφεύγοντας εντελώς από τα συνηθισμένα και αύριο Παρασκευή 07/04 θα κάνει την προαναγγελία του πρωταθλήματος, το οποίο θα έχει στο πρώτο διήμερο το ομαδικό και στη συνέχεια τα ατομικά αγωνίσματα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΦΟΕπΑ οι παροχές από την πλευρά του δήμου Σαλαμίνας και των χορηγών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα εφήβων-νεανίδων περιλαμβάνουν τα εξής:

1. Τη διαμονή 20 ατόμων για 4 ημέρες (παράγοντες, διαιτητές, προπονητές, αθλητές, marketing team)

2. Προωθητικές ενέργειες για τη διαφήμιση και διάδοση του πρωταθλήματος: 100 τυπωμένες αφίσες, 150 προσκλήσεις, πανό, back drop, διαπιστεύσεις και επαγγελματίας φωτογράφος

3. Διακόσια μπλουζάκια πολύ καλής ποιότητας για να μοιραστούν στους συμμετέχοντες

4. Live streaming καθημερινό στα τραπέζια από 1 έως 6. Στο κανάλι της ΕΦΟΕπΑ στο youtube (https://bit.ly/3GpXjCT) και την ενότητα “ζωντανά” μπορείτε να βρίσκετε τα σχετικά λινκ.

5. Μπαλόνια και πυροτεχνήματα

6. Λουλούδια, ανθοδέσμες, στολισμό αίθουσας και συμβολικό δώρο σε όλα τα παιδιά

7. Στην ημέρα έναρξης των αγώνων 200 χάμπουργκερ ατομικά από goodys (με στημένο stand), τυλιχτά γλυκά από το ζαχαροπλαστείο Μπεγνής και αναψυκτικά

8. Σακούλα βιοδιασπώμενη με νερό, ισοτονικό, πρωτεϊνική μπάρα, χαλβά, μπανάνα και σάντουιτς για τους αθλητές, ανάλογα τεμάχια και για τους διαιτητές

9. Στην τελετή λήξης πίτσες Pizza Fun, χάμπουργκερ, λουκουμάδες Μπεγνής και αναψυκτικά

10. Μουσική κάλυψη και εκτυπωτής

11. Αυγά πασχαλινά και σοκολάτες στους 40 αθλητές-νικητές του ομαδικού

12. Σαπούνια χορηγία gallery de beaute

13. Δωροεπιταγές οπτικών αξίας 550 ευρώ στους νικητές του απλού

14. Φαρμακείο

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ