fbpx

Τόλιου: «Ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού της Γιουάν – Δε μου έδωσε περιθώριο να βρω καλό ρυθμό»

Τόλιου: «Ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού της Γιουάν – Δε μου έδωσε περιθώριο να βρω καλό ρυθμό»

Η πορεία της Κατερίνας Τόλιου στην Αττάλεια και το World Table Tennis Feeder της Τουρκίας σταμάτησε στους “16” της διοργάνωσης. Για τον 3ο γύρο του απλού γυναικών η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια ηττήθηκε με 3-1 σετ από την κινεζικής καταγωγής Βαν Γιουάν, η οποία αγωνίζεται με τα χρώματα της Γερμανίας και είναι No. 10 στα φαβορί του τουρνουά.

Στις δηλώσεις της μετά το τέλος του αγώνα, η Τόλιου αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπιζε σε κάθε σετ, ενώ εξήγησε και τους παράγοντες που οδήγησαν στη νίκη την αντίπαλή της.

«Είχε πολύ δύσκολο σερβίς είναι η αλήθεια, ενώ κάρφωνε την μπάλα σε οποία ευκαιρία έβρισκε. Το πρώτο σετ ήταν τελείως αναγνωριστικό, γιατί δεν έχουμε ξαναπαίξει και ήταν πολύ ιδιαίτερο το στυλ παιχνιδιού της», είπε αρχικά ο Κατερίνα Τόλιου και πρόσθεσε:

«Στο δεύτερο σετ την πίεσα λίγο κι εγώ με τα σερβίς μου και έκανα επιθέσεις, αλλά μετά βρήκε τρόπο να με δυσκολέψει και με την υποδοχή της και δεν μπορούσα να κάνω εύκολα επίθεση. Δεν μου έδωσε περιθώριο να βρω καλό ρυθμό και απ’ ό,τι είδα έχει πολύ καλά αποτελέσματα απέναντι και σε άλλες αθλήτριες που παίζουν άμυνα, πάντως σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένη».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ