fbpx

Γερασιμάτου: «Είδα την ανταμοιβή στους κόπους μου με αυτή την πρωτιά»

Γερασιμάτου: «Είδα την ανταμοιβή στους κόπους μου με αυτή την πρωτιά»

Τον τίτλο στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Α/Γ στο απλό κατέκτησε η Ιωάννα Γερασιμάτου, το οποίο διεξήχθη στο Αμύνταιο της Φλώρινας, επικρατώντας στον τελικό της Αλίκης Κιούφης του Ολυμπιακού με 4-1 σετ.

Η αθλήτρια της ΑΕΚ μετατράπηκε σε μεγάλη πρωταγωνίστρια των αγώνων, καθώς όχι μόνο κατέκτησε το 1ο χρυσό μετάλλιο στην καριέρα της στο απλό ενός Πανελληνίου πρωταθλήματος, αλλά λίγο νωρίτερα είχε ήδη πανηγυρίσει την πρωτιά στο διπλό γυναικών με συμπαίκτρια την Κωνσταντίνα Παρίδη του Παναθηναϊκού.

ΣΤΟ ΑΠΛΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
1. Ιωάννα Γερασιμάτου (ΑΕΚ)
2. Αλίκη Κιούφη (Ολυμπιακός)
3. Μαλαματένια Παπαδημητρίου (Ολυμπιακός)
-. Κωνσταντίνα Παρίδη (Παναθηναϊκός)

Στις δηλώσεις της στην ΕΦΟΕπΑ, η Γερασιμάτου μίλησε για τις δυσκολίες που είχε να αντιμετωπίσει, παράλληλα με το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και για τα συναισθήματά της μετά τη μεγάλη επιτυχία της στη διοργάνωση της Φλώρινας.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν το περίμενα. Έχω έναν τραυματισμό εδώ και δύο εβδομάδες, αρρώστησα κιόλας χτες και κανονικά δεν θα έπρεπε να παίξω, όμως δεν δίστασα και μπήκα στο τραπέζι», είπε αρχικά η Ιωάννα Γερασιμάτου και πρόσθεσε:

«Είχα πολύ δύσκολα παιχνίδια, αλλά ήθελα πάρα πολύ αυτό το χρυσό μετάλλιο γιατί το πάλευα από χρόνια έχοντας χάσει πολλούς τελικούς. Είδα την ανταμοιβή στους κόπους μου με αυτή την πρωτιά και είμαι πανευτυχής».

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ