fbpx

WTT Singapore Smash: Διατήρησε τον τίτλο ο Φαν Ζεντόνγκ (vid)

WTT Singapore Smash: Διατήρησε τον τίτλο ο Φαν Ζεντόνγκ (vid)

Ο Κινέζος Φαν Ζεντόνγκ πήρε ξανά τον τίτλο στο WTT Singapore Smash νικώντας τον συμπατριώτη του Μα Λονγκ όπως και πέρυσι.

 Σε μία επανάληψη του περυσινού τελικού ο Φαν Ζεντόνγκ πήρε τη νίκη με 4-2 κερδίζοντας τα πρώτα 2 games με 11-5 και 13-11 προτού ο Μα Λονγκ μειώσει ωστόσο ο κάτοχος του τίτλου πήρε τα επόμενα δύο με 11-9 φτάνοντας σε νέα επιτυχία και τις 17 νίκες σε 23 αναμετρήσεις απέναντι στον συμπατριώτη του. Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο 24ος τίτλος στην καριέρα του διευρύνοντας τη διαφορά στην κορυφή της παγκόσμιας κατάταξης από τον Μα Λονγκ στους 3.900 βαθμούς.

 Στις γυναίκες η Σουν Γινγκσά, επίσης από την Κίνα, νούμερο 1 στην παγκόσμια κατάταξη επιβλήθηκε στον τελικό με 4-1 της συμπατριώτισσάς της και νούμερο 22 Κιάν Τιανγί. Η Σουν πήρε το πρώτο game με 11-7, η αντίπαλός της απάντησε στο δεύτερο ωστόσο η Σουν πήρε τα επόμενα τρία σημειώνοντας την 5η της νίκη σε 9 αναμετρήσεις. Η Σουν μετράει πλέον 16 διαδοχικούς τίτλους και τρεις στην σειρά στο WTT Series αυξάνοντας τη διαφορά στην παγκόσμια κατάταξη από την Τσεν Μενγκ, επίσης από την Κίνα, στους 3.115 βαθμούς.

 Στα διπλά, Φαν και Τσουκίν Βανγκ νίκησαν τους Νοτιοκορεάτες Τζαν Βουτζίν και Λιμ Τζονγκχούν με 3-1 ενώ στις γυναίκες ο τελικός ήταν κινεζική υπόθεση με τις Σουν και Βανγκ Μανγκιού να νικούν 3-2 τις συμπατριώτισσές τους, Τσεν και Γουάνγκ Γιντί.

YouTube video
Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Ετικέτες άρθρου

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ