fbpx

WTT Feeder ΙΙ: Αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Ντίσελντορφ η Τόλιου

WTT Feeder ΙΙ: Αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του Ντίσελντορφ η Τόλιου

Στον 2ο προκριματικό γύρο ήρθε ο αποκλεισμός για την Κατερίνα Τόλιου, στο πλαίσιο του 2ου διαδοχικού γερμανικού Feeder του WTT (World Table Tennis). Όπως την περασμένη βδομάδα στο Deutsches Tischtennis-Zentrum του Ντίσελντορφ, έτσι και σήμερα Τρίτη (21/02), έμεινε στον 2ο προκριματικό γύρο, που αποτελούσε την έναρξη της προσπάθειάς της στο απλό γυναικών.

Στο WTT Feeder Dusseldorf I είχε χάσει από νεαρή Κινέζα πρωταθλήτρια στο ΙI ηττήθηκε δύσκολα με 3-1 σετ από τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ. Σε κάθε περίπτωση βέβαια, ήταν χρήσιμη για την κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια η παρουσία στη γερμανική πόλη, απλά θα ήθελε να έχει καλύτερη κλήρωση και τα γερά αγωνιστικά της τεστ να περιλάμβαναν περισσότερα ματς.

Στην πρώτη μέρα του γερμανικού Feeder η No. 189 στην τρέχουσα παγκόσμια κατάταξη, περίμενε τον εναρκτήριο γύρο στο ταμπλό των προκριματικών για να μάθει την αντίπαλό της. Η Λι Χόι Μαν Κάρεν (No. 208 στον κόσμο) αντιμετώπισε το πρωί την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο και τη νίκησε με 3-1 σετ.

Η αμυντικού στυλ πρωταθλήτριά μας, που ήταν απευθείας στον 2ο γύρο (σ.σ. των “32”), αναμετρήθηκε με τη 19χρονη Ασιάτισσα το μεσημέρι. Έχασε στις λεπτομέρειες τα δύο πρώτα σετ και μείωσε στην παράταση. Στο 4ο σετ δεν μπόρεσε να κρατήσει την ίδια σταθερότητα και τελικά αποκλείστηκε με 3-1 σετ (8-11, 12-14, 13-11, 5-11).

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ