fbpx

Για 2η φορά στο Feeder του Ντίσελντορφ η Τόλιου – Μαλαμούδης, Κοσμάς, Λιώτσης και Φάκαρος στο Youth Contender της Πορτογαλίας

Για 2η φορά στο Feeder του Ντίσελντορφ η Τόλιου – Μαλαμούδης, Κοσμάς, Λιώτσης και Φάκαρος στο Youth Contender της Πορτογαλίας

Η Κατερίνα Τόλιου θα είναι παρούσα από αύριο Τρίτη (21/02) και στο 2ο διαδοχικό τουρνουά του Ντίσελντορφ, που είναι της βαθμίδας Feeder του WTT (World Table Tennis). Το 1ο της χρονιάς στη γερμανική πόλη διεξήχθη την περασμένη βδομάδα (14-17/02) και η κορυφαία Ελληνίδα αθλήτρια της παγκόσμιας κατάταξης αποκλείστηκε στον 2ο προκριματικό γύρο του απλού γυναικών.

Στο ίδιο μέρος θα κάνει τώρα νέα χρήσιμα αγωνιστικά τεστ με στόχο πάντα να προχωρήσει όσο γίνεται περισσότερο. Το WTT Feeder Dusseldorf II διεξάγεται το διάστημα 21-24/02 στο Deutsches Tischtennis-Zentrum και σήμερα Δευτέρα διενεργήθηκαν οι κληρώσεις του απλού.

Η Τόλιου βρίσκεται απευθείας και αυτή τη φορά στον 2ο γύρο των προκριματικών χάρη στη θέση της στον διεθνή πίνακα αξιολόγησης (No. 189). Στον 2ο γύρο, που γίνεται επίσης αύριο Τρίτη, θα συναντήσει είτε τη Λι Χόι Μαν Κάρεν από το Χονγκ Κονγκ είτε την Αριέλ Μπαρμπόσα από το Λουξεμβούργο, που αναμετρώνται νωρίτερα το πρωί.

Με 4 αθλητές στο Youth Contender της Πορτογαλίας:

Στην Πορτογαλία θα συνεχιστούν οι ελληνικές παρουσίες στα WTT Youth Contender του 2023. Το ισχυρό τουρνουά θα γίνει από το χρονικό διάστημα 25/02-03/03 στη Βίλα Ρεάλ, τα αγόρια αγωνίζονται στο διάστημα 01-03/03 και τις δυνάμεις τους θα τσεκάρουν εκεί ο Γιάννης Μαλαμούδης του Ίφιτου Πατρών, ο Γιώργος Κοσμάς του ΔΑΟ Ταύρου, ο Πέτρος Λιώτσης επίσης ΔΑΟ Ταύρου και ο Κώστας Φάκαρος του Ποσειδώνα Λουτρακίου.

Όλα τα παιδιά θα μετάσχουν σε δύο ηλικιακές κατηγορίες. Ο 17χρονος Μαλαμούδης στην U17 και την U19. Οι 15χρονοι Κοσμάς, Λιώτσης, όπως και ο 14χρονος Φάκαρος θ’ αγωνιστούν στην U15 και την U17. Επικεφαλής της αποστολής, που θ’ αναχωρήσει την Τρίτη 28/02, θα είναι ο προπονητής του ΑΣ ΦΕΑ Ιωαννίνων, Κωνσταντίνος Κωστόπουλος.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ