fbpx

Περιφερειακό ατομικό Ε/Ν: Πρωτιά στην Αττική για Κοσμά και Μεραμβελλιωτάκη – Οι νικητές σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χίο και Ηράκλειο

Περιφερειακό ατομικό Ε/Ν: Πρωτιά στην Αττική για Κοσμά και Μεραμβελλιωτάκη – Οι νικητές σε Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Χίο και Ηράκλειο

Αναδείχτηκαν αυτό το Σαββατοκύριακο (18-19/2) οι νικητές στο Περιφερειακό ατομικό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης εφήβων-νεανίδων (αθλητές και αθλήτριες έως 19 ετών).

Η διοργάνωση, που αποτέλεσε παράλληλα το κομμάτι των προκριματικών για το Πανελλήνιο πρωτάθλημα 2022-2023 της κατηγορίας, έγινε σε 5 περιοχές της χώρας: Στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τη Χίο και το Ηράκλειο της Κρήτης με συνολικά περισσότερες από 220 συμμετοχές.

Πρωταθλητές των Περιφερειών αναδείχτηκαν: στην Αττική ο Γιώργος Κοσμάς στους εφήβους και η Ευαγγελία Μεραμβελλιωτάκη στις νεανίδες, στη Βόρεια Ελλάδα ο Θανάσης Τζενίδης και η Στέλλα Τζαρίδου αντίστοιχα, στη Χίο για τη Λοιπή/Νησιωτική χώρα ο Μιχαήλ-Άγγελος Κοκκώδης και η Βασιλική Μπουλά, στη Δυτική Ελλάδα για τους εφήβους ο Γιάννης Μαλαμούδης και στην Κρήτη για τη Λοιπή/Νησιωτική χώρα εφήβων ο Στέφανος Μαυροματάκης.

Με απόφαση της ομοσπονδίας τηρήθηκε στους αγώνες ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των χιλιάδων θυμάτων του καταστροφικού σεισμού της Τουρκίας και της Συρίας.

Το σύστημα διεξαγωγής των αγώνων περιλάμβανε γκρουπ στην αρχή και νοκ άουτ ματς στη συνέχεια με διαβαθμίσεις, όπου χρειάστηκε για τις θέσεις πρόκρισης.

Ακολουθήστε το ApexSports.gr στο Google News!Μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Τελευταία άρθρα Πινγκ Πονγκ